Antena Meniu Search
x

Video Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"

Garaj la preţul unei garsoniere. Un anunţ imobiliar din Braşov a ajuns viral pe internet: un proprietar cere 25.000 de euro pentru un garaj de 22 de metri pătraţi, construit din lemn. Glumele pe seama preţului nu l-au intimidat: omul spune că telefonul îi sună întruna şi are deja oferte tentante. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 28.03.2024, 20:57

Vezi și

Garajul de senzaţie e într-o zonă imobiliară de top a oraşului, unde fiecare metru pătrat devine aur curat.

Claudiu Loghin, reporter Observator: Aşa arată garajul scos la vânzare pentru 25.000 de euro. Este construit din lemn în curtea unei vile şi totuşi este înconjurat de blocuri. Sunt 6 scări, aproximativ 230 de apartamente, suntem într-o zonă bună cu puţin locuri de parcare. 

  • "E inclusă și mașina în preț?"
  • "Eu zic să nu-l dai sub 3000 de euro metrul pătrat".
  • "Vreau şi eu trei, vă rog".

Sunt câteva dintre comentariile ironice, la anunțul de vânzare postat online. Reacţiile de nedumerire rămân şi în offline. 

Bărbat: Un singur garaj 25.000 de euro? Păi luăm aproape o garsonieră.  

Femeie: Pentru preţurile care sunt acum, mie chiar mi se pare exagerat.  

Bărbat: E din tablă sau din ce e făcut acolo, e făcut de ani de zile.

O garsonieră în zonă porneşte de la 30.000 de euro

Preţurile pentru o garsonieră în zonă încep de la 30.000 de euro. Marian, proprietarul garajului, a decis preţul de vânzare după ce s-a consultat cu un agent imobiliar. Chiar dacă, iniţial, a fost neîncrezător, acum ştie că a decis corect: spune că telefonul îi sună fără încetare. 

Marian Panait, proprietar garaj: Sunt în discuţii cu două persoane şi mai vrea cineva din Timişoara care mi-a făcut o ofertă chiar mai bună: închiriere pe 10 ani cu chiria plătită anticipat. 

Proprietatea este intabulată, are 22 de metri pătraţi şi se mai poate extinde. Unii clienţi au spus chiar că vor atât de mult să locuiască în zonă, încât se gândesc să-şi facă locuinţă permanentă aici. Au şi utilităţile la poartă.

Braşovul, în topul oraşelor cu cele mai mari preţuri la imobiliare

Marian Panait, proprietar garaj: Am avut două, trei familii din Braşov care voiau să-l cumpere ca să-l transforme în garsonieră fiindcă e o criză pe piaţa imobiliară.

Andreea Toderică, consultant imobiliar: Pe zonele noi, la blocurile rezidenţiale, o parcare subterană se poate vinde de la 5.500 de euro, iar o parcare terană poate să ajungă până la 20.000, 25.000 de euro. 

Braşovul este în topul oraşelor cu cele mai mari preţuri la imobiliare, după Cluj Napoca. Prețul mediu cerut la vânzare a ajuns la aproximativ 1.620 de euro, pe metrul pătrat util. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Intenţionaţi să cumpăraţi mai multe produse româneşti dacă adaosul comercial la acestea va fi plafonat?
Observator » Stiri economice » Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"