Antena Meniu Search
x

Video Carburanţii s-au scumpit din nou. Creşterea este mai mare în cazul motorinei, care se apropie de 9 lei litrul

Liderul pieţei carburanţilor din România a crescut astăzi din nou preţurile. Este a şasea majorare în ultima săptămână! Un val de scumpiri, după ce în ultima două luni preţurile de la pompă au scăzut. Lent, dar constant. Evident, creşterea este mai mare în cazul motorinei, care se apropie de 9 lei litrul.

Alin Stan
de Alin Stan

la 14.10.2022, 17:26

Vezi și

Preţul carburantului în ţara noastră s-a modificat destul de mult în ultima perioadă, însă găsim combustibil şi mai ieftin. Spre exemplu, la o staţie de alimentare din Bucureşti, un litru de bezină se vinde cu 6,68 lei, iar un litru de motorină cu 8,15 lei.

Totodată, cel mai mare lider al carburanţilor din România a scumpit în ultima perioadă carburanţii destul de mult, vorbim astăzi, 14 octombrie, de un preţ pe litru de benzină de 7,27 lei, iar la motorină 8,71 lei.

Plafonarea de 50 de bani rămâne în vigoare până la sfârşitul anului

Este adevărat că, în momentul în care mergem la pompă, plătim cu 50 de bani mai puţin, fiind vorba de plafonarea stabilită de către guvernanţi, care ţine până la finalul acestui an.

În România, se consumă aproximativ 7,3 milioane de tone de carburant, anual, dintre care 6 milioane sunt de motorină.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri economice » Carburanţii s-au scumpit din nou. Creşterea este mai mare în cazul motorinei, care se apropie de 9 lei litrul