Antena Meniu Search
x

Care sunt preţurile la carburanţi astăzi, 15 aprilie 2024. Cresc preţurile la benzină şi la GPL

Românii care vor să-şi alimenteze maşina cu benzină sau cu motorină trebuie să ştie că luni, 15 aprilie 2024, preţurile la benzină şi la GPL sunt în creştere, faţă de sfârşitul săptămânii trecute.

de Redactia Observator

la 15.04.2024, 11:27

Preţurile la benzină şi la GPL sunt în creştere, faţă de sfârşitul săptămânii trecute
Preţurile la benzină şi la GPL sunt în creştere, faţă de sfârşitul săptămânii trecute - Profimedia
  • Preţurile la benzină şi GPL sunt în creştere, faţă de sfârşitul săptămânii trecute.

Concret, preţul pentru un litru de benzină a crescut cu circa trei bani, indiferent că vorbim despre benzină standard sau benzină premium, iar preţul pentru un litru de GPL a crescut chiar cu şase bani la anumite companii care se ocupă cu comercializarea GPL-ului.

În aceste condiţii, un litru de benzină standard a ajuns să coste între 7,24 şi 7,43 lei, iar un litru de benzină premium a ajuns să coste între 7,8 şi 8,08 lei, în timp ce un litru de GPL costă între 3,35 şi 3,4 lei.

Pe de altă parte, preţurile la motorină sunt în uşoară scădere faţă de sfârşitul săptămânii trecute. Un litru de motorină standard costă între 7,5 şi 7,59 lei, iar un litru de motorină premium costă între 7,86 şi 8,1 lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Veţi mai comanda de pe Shein şi Temu dacă vor creşte taxele?
Observator » Stiri economice » Care sunt preţurile la carburanţi astăzi, 15 aprilie 2024. Cresc preţurile la benzină şi la GPL