Antena Meniu Search
x

Cât costă un buchet de flori de Ziua Îndrăgostiţilor. Preţurile pornesc de la 50 de lei

Mai este o zi până la Ziua Îndrăgostiţilor, care este sărbătorită în fiecare an pe 14 februarie de Sfântul Valentin. Bărbaţii pregătesc cadouri, surprize, vacanţe sau mici atenţii pentru a le demonstra partenerelor cât de mult contează pentru ei. Nelipsit în această zi este şi clascul buchet de flori de Ziua Îndrăgostiţilor. Fie că vorbim de trandafiri, lalele, sau florile preferate ale iubitei, partenerii au o gamă largă de unde să aleagă buchetul de flori ideal cu care să îşi dea gata iubita sau soţia.

de Redactia Observator

la 13.02.2024, 16:02

Cât costă un buchet de flori de Ziua Îndrăgostiţilor.
Cât costă un buchet de flori de Ziua Îndrăgostiţilor.

La 14 februarie, în fiecare an, este sărbătorită Ziua Sfântului Valentin sau Ziua îndrăgostiţilor. Este sărbătorită, în general, ca o zi a iubirii, însă alte culturi şi-au dezvoltat propriile tradiţii pentru marcarea acestei zile incluzând atât membrii familiei cât şi prietenii. În această zi, se fac schimburi de mesaje de dragoste şi afecţiune, se dăruiesc buchete de flori şi cutii cu bomboane de ciocolată, dar şi cadouri deosebite precum invitaţii la cină sau experienţe inedite în natură.

Costul unui buchet de flori de Ziua Îndrăgostiţilor 2024

Preţul unui buchet cu minim 5 trandafiri roşii, special pentru Ziua Îndrăgostiţilor poate pornit de la 100 de lei în funcţie de magazinul sau florăria de unde achiziţionaţi florile. Un buchet de trandafiri în aceste zile, spre exemple, este mai scump decât în restul anului, aşa că, pentru un aranjament cu aproximativ 9 tradafiri poţi ajunge să scoţi din buzunar şi până la 200 de lei. Pentru cei care doresc să impresioneze cu siguranţă, un buchet de trandafiri cu 19 fire poate ajunge până la 400-500 de lei iar unul bogat de peste 20 de trandafiri poate ajunge să coste până la aproape 1.000 de lei, în funcţie de aranjament.

O alternativă puţin mai accesibilă pentru Ziua Îndrăgostiţilor sunt lalele, freziile şi florile de primăvară, care pot porni de la preţul de 80 de lei per aranjament pentru câteva fire şi pot ajunge până la câteva sute de lei pentru un aranjament mai complex. Orhideele sunt şi ele o opţiune cu care rar poţi da greş, aceste flori denotă delicateţe şi tandreţe. Nelipsite de lângă buchetele de flori sunt şi pachetele cu bomboane de ciocolată sau pralinele, care completează întreg cadoul. 

Buchete de flori diverse la un preţ accesibil pentru Ziua Îndrăgostiţilor pot fi achiziţionate şi din majoritatea supermaketurilor, la preţuri care pornesc de la doar câteva zeci de lei, însă calitatea şi aspectul unuia nu se poate compara cu un buchet deflori făcut la comandă la o florărie sau magazin de specialitate.

Mai important decât orice cadou, este timpul petrecut împreună şi amintirile frumoase create alături de persoana iubită, indiferent de cadou şi surprize.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri economice » Cât costă un buchet de flori de Ziua Îndrăgostiţilor. Preţurile pornesc de la 50 de lei