Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cel mai mic preţ plătit pentru un bilet de avion în octombrie este de 46 €. Care sunt cele mai ieftine curse din România

Tarifele pentru biletele de avion vor fi reduse cu aproape 30% în octombrie faţă de luna septembrie, iar cel mai mic preţ plătit pentru un bilet este de 46 de euro, potrivit unei agenţii de turism online, citată de Agerpres.

de Redactia Observator

la 14.10.2023 , 15:00

Cel mai mic preţ plătit pentru un bilet de avion în octombrie este de 46 €. Care sunt cele mai ieftine curse din România Cel mai mic preţ plătit pentru un bilet de avion în octombrie este de 46 €. Care sunt cele mai ieftine curse din România - Shutterstock

"După un sezon estival marcat de scumpiri, atât la biletele de avion, cât şi la cazările de pretutindeni, călătorii se pot bucura, în sfârşit, de o veste bună: preţurile sunt în scădere. Tarifele pentru biletele de avion vor fi reduse cu aproape 30% în octombrie faţă de luna septembrie. Mai mult decât atât, toamna este cel mai bun moment pentru a pune la cale un city-break în afara ţării şi mulţi români profită de ofertele de sezon pentru a rezerva scurte vacanţe în Europa", se arată într-un comunicat.

În topul destinaţiilor preferate de români în luna octombrie se află cele în care aceştia îşi petrec adesea city-break-urile: Londra, Roma, Milano, Bruxelles, Paris, Veneţia, oraşe poziţionate în zone în care există comunităţi mari de români. Potrivit sursei citate, preţul mediu pentru un bilet de avion în octombrie este de 120 de euro, în scădere faţă de septembrie, când preţul mediu a fost de 166 de euro.

Pentru cei care sunt în căutare de un city-break de toamnă, destinaţiile spre care se poate zbura cu mai puţin de 100 de euro sunt: Perugia (46 euro), Malmo (58 euro), Carcassonne (61 euro), Veneţia (67 euro), Bordeaux (72 euro), Palermo (72 euro), Milano (72 euro), Verona (81 euro), Bruxelles (84 euro), Paris (94 euro), Bologna (97 euro).

Articolul continuă după reclamă

"Octombrie este una dintre cele mai bune perioade pentru a călători, mai ales că preţurile la biletele de avion sunt mai ieftine acum ca urmare a faptului că a scăzut cererea şi că nu mai există aglomeraţia tipică lunilor de vară, când toată lumea îşi ia concediu. Mai mult decât atât, companiile aeriene şi-au schimbat acum focusul de la destinaţiile de vară către cele de sezon, în special oraşe europene cu potenţial turistic", a precizat un reprezentant al companiei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri economice » Cel mai mic preţ plătit pentru un bilet de avion în octombrie este de 46 €. Care sunt cele mai ieftine curse din România