Antena Meniu Search
x

Video CFR vrea să scumpească biletele de tren. Principalul motiv invocat de CFR: costuri cu 200% mai mari pentru energia electrică

Cum totul se scumpeşte, nici transportul nu putea să scape. Din vară, preţul biletelor de tren ar putea fi mai mare. Încă nu se ştie exact cu cât se vor scumpi, ci doar din ce motive. Costurile cu combustibilul și energia electrică sunt principalele cauze.

Alexandra Marin
de Alexandra Marin

la 18.02.2022, 20:22

Vezi și

Biletele de tren ar putea fi mai scumpe de 1 iulie, dar asta doar dacă Ministerul Transporturilor va aproba solicitarea venită din partea CFR Călători. CFR spune că au crescut enorm toate costurile în ultima perioadă, în special cele cu energia electrică, combustibilul, dar şi cu repararea vagoanelor. Cei de la CFR au oferit şi un exemplu: cheltuieli cu 200% mai mari atunci când vine vorba de curent.

Trebuie menţionat că nu ar fi singura majorare. În urmă cu 13 ani, CFR a mai majorat preţurile biletelor cu 13%. Dacă ar fi să păstrăm acelaşi procent, acum, un drum Bucureşti-Braşov care în acest moment costă 37,45 de lei ar urma să coste din vară 41,20 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri economice » CFR vrea să scumpească biletele de tren. Principalul motiv invocat de CFR: costuri cu 200% mai mari pentru energia electrică