Antena Meniu Search
x

Video Compania de stat care face angajări pe salarii de 4.000 de euro. Candidaţii mai au 3 zile pentru a aplica

Casa Națională de Asigurări de Sănătate angajează. Instituția caută specialişti în tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor.

de Angela Bertea

la 24.07.2023, 10:29

Vezi și

Casa Națională de Asigurari de Sănătate scoate la concurs 5 posturi contractuale de specialiști IT. Cu ajutorul acestor specialiști se dorește digitalizarea completă a sistemului de asigurări sociale de sănătate. Aceștia ar trebui sa optimizeze platforma informatica existenta, sa digitalizeze documentele și înscrisurile medicale și să implementeze rețeta electronică europeană în România.

Salariul ar putea ajunge până la 20.000 de lei net iar contractul de munca este pe durata determinată. Cei interesați se pot înscrie la concurs până miercuri, 26 iulie, inclusiv. După selecția dosarelor, urmează proba scrisă ce va avea loc la sfârşitul lunii și apoi interviul. Pentru mai multe informații candidații pot accesa secțiunea Posturi vacante de pe site-ul instituției.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri economice » Compania de stat care face angajări pe salarii de 4.000 de euro. Candidaţii mai au 3 zile pentru a aplica