Antena Meniu Search
x

Compania de stat care oferă salarii de aproape 4.000 de euro. Candidații pot aplica până pe 2 octombrie

Casa Națională de Asigurări de Sănătate revine cu un nou anunț de angajare. Instituția caută specialişti IT pentru Direcția Tehnologia Informației, iar salariul este de aproape 4.000 de euro.

de Redactia Observator

la 18.09.2023, 11:59

Compania de stat care oferă salarii de aproape 4.000 de euro. Candidații pot aplica până pe 2 octombrie - Observator

Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS) a postat, luni, pe pagina oficială de Facebook, un mesaj prin care anunță scoaterea la concurs cinci posturi contractuale de specialiști IT. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

CNAS angajează IT-iști

Pe acelaşi subiect

"Vrei să fii parte din echipa care contribuie la dezvoltarea sistemelor și platformelor software ale CNAS? Vrei să ai un salariu de 19.857 de lei, echivalentul a 3971 de euro? Avem 5 poziții deschise pentru Specialiști IT&C în cadrul Direcției Tehnologia Informației! Dacă ai experiență în hardware, rețele, dezvoltare software sau baze de date, ești candidatul potrivit! 

Pentru mai multe detalii și condiții de participare, consultați anunțul complet pe site-ul nostru (Link: bit.ly/3EK5bhe) sau contactați Direcția Resurse Umane, Salarizare și Evaluare Personal la 0372309240. Oportunitatea de a contribui la proiecte inovatoare în domeniul sănătății te așteaptă!”, este anunțul CNAS publicat pe Facebook.

Conform reprezentanților Casei, proba scrisă va avea loc pe 9 octombrie 2023, iar termenul limită pentru înscrieri este 2 octombrie 2023.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri economice » Compania de stat care oferă salarii de aproape 4.000 de euro. Candidații pot aplica până pe 2 octombrie