Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video ''Este posibil ca locuinţele foarte scumpe să fie impozitate mai mult.'' Ce spune Ciolacu despre majorarea impozitelor pe locuinţe

Social-democraţii se declară împotriva creşterii de taxe şi impozite şi nu prea! Preşedintele PSD nu se pronunţă nici acum foarte deschis pe această temă, însă susţine că vor exista nişte discuţii în coaliţie pe această temă. Marcel Ciolacu spune că aşteaptă să audă şi propunerile liberalilor şi, împreună, să ajungă la un consens. Cert este că liderul social-democrat e decis să obţină mai mulţi bani la buget. Iar una dintre măsurile cele mai la îndemână este majorarea unor anumite taxe locale. 

de Redactia Observator

la 25.10.2022 , 14:58

Marcel Ciolacu, președinte PSD Marcel Ciolacu, președinte PSD - Hepta

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat, luni, la Parlament, despre propunerile privind majorare taxelor locale, că în partid s-a venit cu mai multe propuneri. ''Ţinând cont de această criză, e posibil ca locuinţele foarte scumpe să fie impozitate mai mult'', a spus preşedintele PSD.

Ce spune Ciolacu despre majorarea impozitelor pe locuinţe

Marcel Ciolacu a spus că au venit colegii din partid cu mai multe propuneri privind taxele şi impozitele locale. ''Urmează să aibă discuţii şi cu ministrul de resort, cum e normal. Haide să vedem dacă pe anumite categorii s-ar impune o mărire în acest moment'', a spus el.

Articolul continuă după reclamă

Liderul PSD a precizat, întrebat dacă este vorba de valoarea imobilului, că ''ceva de genul acesta ar fi o propunere''. ''În momentul acesta ştiu că atunci când plăteşti impozitul te duci cu un act de la notariat, cât ai plătit, dacă e mai veche de trei ani, trebuie să mergi cu o evaluare, astfel ţi se impozitează cu 5%, nu cu 1%. Înseamnă că există legi în România. Haideţi să vină propunerea de la colegii mei'', a spus el.

Ciolacu a mai spus că Asociaţia Municipiilor şi asociaţiile primarilor au venit cu propunerea să se dea o derogare până 2025 în cee ace priveste grila notarială.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri economice » ''Este posibil ca locuinţele foarte scumpe să fie impozitate mai mult.'' Ce spune Ciolacu despre majorarea impozitelor pe locuinţe