Antena Meniu Search
x

Magazinul Elefant.ro a intrat în insolvenţă. E al doilea cel mai mare retailer online din România

Magazinul online Elefant.ro a intrat în insolvenţă, anunţă Profit.ro. Cerere de deschidere a procedurii generale a insolvenței, transmisă săptămâna trecută, a fost aprobată. 

de Redactia Observator

la 08.02.2024, 15:42

Magazinul Elefant.ro a intrat în insolvenţă. E al doilea cel mai mare retailer online din România
Magazinul Elefant.ro a intrat în insolvenţă. E al doilea cel mai mare retailer online din România - Profit.ro

Potrivit datelor analizate de Profit.ro, printre creditori se numără Patria Bank., Fan Courier, Cargus, Universul Juridic., Didactica Publishing House, Univers Enciclopedic Books, Grup Editorial Litera, Rompetrol, relevă datele analizate de Profit.ro. Strategia este de a propune un plan de reorganizare, cu menținerea dreptului societății de administrare a propriei activități. 

Compania a avut afaceri de 183,6 milioane lei (în scădere cu 20% față de anul anterior) și o pierdere de peste 27 milioane lei, cu 175 de angajați, conform Profit.ro. Datoriile au ajuns la 122 milioane lei.

Elefant.ro este al doilea cel mai mare retailer online din România

Elefant.ro este al doilea cel mai mare retailer online din România după numărul de comenzi. Pe locul 1 se află eMag (Dante International), al cărui acționar majoritar este grupul sud-african Naspers. Compania are peste 2 milioane de clienți, un Marketplace în care activează circa 400 de companii și un portofoliu de 3 milioane de produse.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri economice » Magazinul Elefant.ro a intrat în insolvenţă. E al doilea cel mai mare retailer online din România