Antena Meniu Search
x

Foto Monedă de argint cu valoarea de 10 lei, lansată de BNR în doar 5.000 de exemplare. Cât costă

BNR va lansa joi o monedă din argint cu tema 100 de ani de la înființarea Muzeului Militar Național "Regele Ferdinand I".

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 06.12.2023, 11:50

Potrivit BNR, aversul monedei redă partea centrală a clădirii Muzeului Militar Național "Regele Ferdinand I" din București, inscripția "ROMANIA" în arc de cerc, stema României, valoarea nominală "10 LEI" și anul de emisiune "2023". Reversul monedei prezintă primul sediu al Muzeului Militar Național (Palatul Artelor din București), portretul Regelui Ferdinand I și inscripțiile "MUZEUL MILITAR NATIONAL", "REGELE FERDINAND I" și "100 ANI".

Doar 5.000 de exemplare

Monedele din argint sunt ambalate în capsule de metacrilat transparent și sunt însoţite de broşuri de prezentare și certificate de autenticitate, redactate în limbile română, engleză şi franceză. Pe certificatele de autenticitate se găsesc semnăturile guvernatorului BNR şi casierului central.

Tirajul maxim pentru moneda din argint este de 5.000 piese. Preţul de vânzare pentru moneda din argint este 490 lei, exclusiv TVA, inclusiv broșura de prezentare și certificatul de autenticitate.

Monedele din argint cu tema 100 de ani de la înființarea Muzeului Militar Național "Regele Ferdinand I" au putere circulatorie pe teritoriul României.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

IPS Teodosie vrea post nou, de trei zile, într-un moment important pentru el. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri economice » Monedă de argint cu valoarea de 10 lei, lansată de BNR în doar 5.000 de exemplare. Cât costă