Antena Meniu Search
x

Video Programul Casa Verde 2024. Cine îşi poate instala panourile fotovoltaice. A fost publicată lista completă cu cei 9.000 de beneficiari

Aşteptarea a luat sfârşit. Românii care s-au înscris în Programul Casa Verde îşi pot instala panourile fotovoltaice. A fost publicată lista completă şi au fost aprobaţi peste 9 mii de beneficiari. 

de Redactia Observator

la 31.01.2024, 08:40

Vezi și

Primii 9500 de români care s-au înscris în programul Casă Verde își pot instala panourile fotovoltaice administrația fondului pentru mediu a publicat ieri prima lista cu primii beneficiari care într-adevăr își pot instala aceste panouri. Interesul de această dată să știți că este unul destul de mare, că în fiecare an, semn că oamenii vor să își producă energie singuri energie verde în propriile locuințe.

Bugetul pentru Casa Verde 2024

Totodată, bugetul în această sesiune este unul destul de mare, aproximativ două miliarde de lei, mai mare comparativ cu sesiunea trecută.Totodată, durata de implementare a proiectului este de aproximativ 12 luni de la publicarea listei.

Ei bine, cei care nu au apucat încă să își aleagă un instalator înainte că programul să fie suspendat așa cum știm cu toții,ei bine aceștia trebuie să facă acest lucru în termen de 90 de zile. Totodată, potrivit datelor transmise de ministerul mediului apelor și pădurilor, aproximativ 25000 de solicitanți nu au reușit încă să își găsească un instalator înainte că programul să fie blocat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 8 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri economice » Programul Casa Verde 2024. Cine îşi poate instala panourile fotovoltaice. A fost publicată lista completă cu cei 9.000 de beneficiari