Antena Meniu Search
x

Video Sania, înlocuită de colac pe pârtiile din Poiana Braşov. Cum arată derdeluşul în 2023: "O vacanță de vis"

Săniușul copilăriei din anii '80 e doar în amintirile unora dintre noi. Derdeluşul zilelor noastre are acum bandă de transport, hopuri amenajate şi colaci pentru alunecare lină. Sunt motive suficiente pentru ca parcul de distracții de iarnă, din Poiana Brașov, să fie atracția întregii stațiuni, în vacanța de Crăciun.

de Redactia Observator

la 26.12.2023, 08:49

Vezi și

Peste opt mii de metri pătrați de derdeluș, cu tot ce trebuie pentru o distracție pe cinste, de la trasee amenajate, la sănii și colaci de tubing și, evident, zăpadă bine bătută.

"Trei piste de tubing, o bandă care îi poartă pe turiști, cu colaci și cu sănii, spre vârful pantei și un derdeluș amenajat cu hopuri ca odinioară, în copilărie. Așa arată parcul de distracții pentru săniuș, în Poiana Brașov", transmite Claudiu Loghin, reporter Observator.

Turistă: Super a fost. E vreme frumoasă, e cald, e Crăciunul, toată lumea e cu dispoziție frumoasă, e foarte bine.

Turist: Foarte frumos, o cursă excelentă. De fapt, îmi place aici pentru că este un loc foarte frumos şi experiența aceasta e foarte plăcută.

Pe acelaşi subiect

Turistă: Ne place că sunt activități pentru copii, săniuțe, cum le zice, colaci, deci este super. O vacanță de vis.

Parcul de iarnă este, practic, locul în care zâmbetele rămân fără încetare pe chipurile turiștilor, iar distracția este garantată, indiferent de vârstă.

Andreea Mihai, reprezentantă parc: În mare parte familii cu copii vin să se joace, cu copiii, la săniuș. Și adulții. Pârtia noastră este pentru toate categoriile de vârste.

Două ore de distracție în parcul de iarnă costă 65 de lei, pentru copii, și 80 de lei, pentru adulți. În preț sunt incluse folosirea săniilor, a colacilor și a benzii de transport. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri economice » Sania, înlocuită de colac pe pârtiile din Poiana Braşov. Cum arată derdeluşul în 2023: "O vacanță de vis"