Antena Meniu Search
x

Video Sezonul reducerilor de vară aduce discounturi de până la 70%. Ce produse trebuie cumpărate acum şi cum ne ferim de capcana reducerilor

Dacă v-au mai rămas bani după concediu, să ştiţi că e vremea reducerilor de vară. Nu e magazin în care să nu găsim promoţii în această perioadă. Discounturile pot ajunge şi până la 70% la colecţiile vechi. Aşa că e momentul perfect pentru a ne reînnoi garderoba, chiar dacă multe piese vestimentare le vom purta anul acesta doar câteva săptămâni.

Mădălina Chiţac
de Mădălina Chiţac

la 19.08.2023, 20:23

Vezi și

Am găsit-o pe Dana într-un centru comercial din Capitală. A venit la cumpărături împreună cu fiul ei, să caute haine pentru începerea şcolii. "Am reuşit să mai găsesc o cămaşă, pe care am luat-o la jumătate de preţ. Şi se potriveşte foarte bine cu începerea şcolii. Înainte preţul era de 60 de lei şi am luat-o cu 30", spune Dana, o clientă. Pentru că sezonul estival se apropie cu paşi repezi de final, comercianţii se întrec în discounturi.

Pentru clienţii fideli, unii retaileri online reduc şi mai mult preţurile

În acest magazin, reducerile încep de la 20% şi pot ajunge până la 70%. Spre exemplu, această geantă care înainte costa 850 de lei acum a ajuns să aibă un preţ de 509 lei. Sunt preţuri mai mici şi la pantofi. Pentru această pereche de pantofi pentru care înainte plăteam 700 de lei, acum vom ajunge să dăm un preţ de 400 de lei. Iar cine nu vrea să bată drumul până la magazin, se poate aşeza comod pe canapea şi îşi poate comanda produsele preferate direct de pe internet. Sunt foarte multe site-uri care oferă reduceri. Ne-am creat o ţinută de vară, formată dintr-o rochie, o pereche de pantofi şi o geantă, pentru care plătim suma de 753 de lei. Avem o reducere consistentă, de peste 1.300 de lei.

Pentru clienţii fideli, unii retaileri online reduc şi mai mult preţurile. "Putem beneficia şi de programe de fidelitate. Astfel încât, dacă un produs ajunge la 60% reducere, printr-un program de fidelitare, se mai poate aplica o reducere de 10-15%", a declarat Mara Eliza Barza. "Costumele de baie s-au vândut foarte bine. Foarte mult din rochiile de vară s-au vândut, cele fluide, din materiale cât mai naturale. Tricourile şi încălţămintea de damă, pantofi cu toc şi sandale cu toc", a declarat Georgiana Pană, marketing manager retailer online.

Ce produse ar trebui să cumpărăm în această perioadă? "Lucruri clasice, pe care le putem purta de la un sezon la altul, care nu se demodează. Să investim în produse de calitate, din materiale foarte bune. Pe care le purtem purta o perioadă mai lungă de timp", a declarat Mara Eliza Barza. Şi, ca să nu fim păcăliţi, ar trebui să verificăm preţurile de dinaintea aplicării discountului. Unii comercianţi modifică tariful iniţial pentru ca reducerea să pare mai mare decât este în realitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri economice » Sezonul reducerilor de vară aduce discounturi de până la 70%. Ce produse trebuie cumpărate acum şi cum ne ferim de capcana reducerilor