Antena Meniu Search
x

SIMULARE. Cum va arăta parcul tematic de Crăciun, organizat de UNTOLD în premieră în București. Când şi unde se va deschide

Organizatorii Untold și Neversea promit că Bucureştiul va avea un parc tematic de Crăciun desprins parcă din filmele de la Hollywood. Acesta va fi realizat în Parcul Drumul Taberei, în colaborare cu primăria sectorului 6. Proiectul este gândit să fie inaugurat peste o lună, pe 25 noiembrie și să funcționeze până în 27 decembrie. Şi încă o veste bună: accesul publicului este gratuit.

de Redactia Observator

la 25.10.2022, 13:15

Vezi și

Organizatorii au prezentat şi simulări cu parcului tematic de Crăciun, care se va deschide în Parcul Drumul Taberei din București, în perioada 25 noiembrie - 27 decembrie. Aici, timp de o lună, ne vom putea bucura de o experiență unică, ce va oferi mix-ul perfect dintre magia de festival și spiritul sărbătorilor de iarnă, promit organizatorii din spatele festivalurilor Untold şi Neversea. Pe lângă activitățile tradiționale de Crăciun, organizatorii pregătesc workshop-uri și ateliere pentru copii și adulți, spectacole de lumini, activități și experiențe magice care vor întreține spiritul sărbătorilor, în premieră, în București.

"Universul Untold se extinde cu o experiență dedicată sărbătorilor de iarnă. Pentru prima dată, timp de o lună, magia Untold își va face simțită prezența în București. Conceptul spațiului, amenajarea și activitățile gândite vor transforma zona într-un loc ideal pentru întreaga familie. Parcul tematic de Craciun va atrage fără îndoială vizitatori din toata țara și va deveni principala atracție pentru locuitorii capitalei. Bucureștiul merită un proiect gândit după expertiza noastră, la standarde înalte, așa cum am demonstrat că putem realiza în tot ceea ce am făcut până acum", a declarat Edy Chereji, co-fondator Untold. 

Proiectul este organizat de grupul Untold Universe, în colaborare cu Primaria Sectorului 6, și este finanțat în totalitate din fonduri private. Târgul de Crăciun va activa în baza unui contract de închiriere de spațiu, iar accesul publicului este gratuit. Programul complet urmează să fie publicat în perioada următoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri economice » SIMULARE. Cum va arăta parcul tematic de Crăciun, organizat de UNTOLD în premieră în București. Când şi unde se va deschide