Antena Meniu Search
x

Video Tânăra găsită în comă într-un liceu din Galaţi a fost transferată la Bucureşti. Drogurile consumate i-ar fi provocat un anevrism cerebral

Vorbim despre o descoperire cumplită la o şcoală din Galaţi. O elevă de 16 ani a fost găsită în convulsii în toaleta clădirii. Fata le-ar fi mărturisit medicilor că a consumat substanţe interzise. Cel mai probabil etnobotanice, cred specialiştii. Substanţe atât de periculoase încât i-ar fi provocat un anevrism cerebral. Adolescenta, în stare gravă, a fost transferată de urgenţă la Bucureşti, la Spitalul Grigore Alexandrescu.

de Adrian Obreja

la 16.12.2022, 16:53

Vezi și

Eleva se află într-o stare foarte gravă, motiv pentru care medicii au decis să o transfere de urgenţă către Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti. În urma analizelor şi a ecografiilor au descoperit că are o cantitate mare de sânge în cap, este vorba despre probleme mai vechi, care acum se pare că au fost agravate de consumul de substanţe interzise.

Totul s-a întâmplat în toaleta Liceului de Industrie Alimentară Elena Doamna din Galaţi, acolo unde a fost găsită prăbuşită la pământ în toaletă, în jurul orei 8.30, de către o altă elevă de liceu. Aceasta a alertat profesorii, care au chemat imediat ambulanţa la şcoală şi a fost dusă la Spitalul de Copii din Galaţi, unde au fost făcute o serie de analize.

Într-adevăr, la testele antidrog, pentru drogurile uzuale şi cunoscute, canabis, heroină şi cocaină, a ieşit negativ. În schimb, medicii nu au putut stabili cu exactitate ce substanţe a consumat, pentru că nu au teste pentru aceste etnobotanice. A fost declanşată o anchetă la nivelul şcolii, de către Inspectoratul Şcolar din Galaţi, pentru a stabili ce s-a întâmplat cu această elevă, mai ales înainte de a ajunge la ore, în această dimineaţă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri economice » Tânăra găsită în comă într-un liceu din Galaţi a fost transferată la Bucureşti. Drogurile consumate i-ar fi provocat un anevrism cerebral