Antena Meniu Search
x

TOP 10 cele mai bune smartphone-uri din lume în acest moment (GALERIE FOTO)

Business Insider a realizat un top al celor mai bune 10 smartphone-uri din lume la ora actuală, pentru a-i ajuta pe cei care se află în căutarea unui nou telefon. Topul a fost realizat ţinând cont de preţ, design şi caracteristici.

Business Insider a realizat un top al celor mai bune 10 smartphone-uri din lume la ora actuală, pentru a-i ajuta pe cei care se află în căutarea unui nou telefon. Topul a fost realizat ţinând cont de preţ, design şi caracteristici.

TOP 10 cele mai bune smartphone-uri din lume:

10. iPhone SE

Pe acelaşi subiect

iPhone SE, cu ecranul lui de 4 inchi, este cel mai bun smartphone de mici dimensiuni care poate fi cumpărat la acest moment, scrie Business Insider. Primeşti aceleaşi aplicaţii, ecosisteme şi suport ca şi iPhone 6S, dar la un preţ mult mai mic - 400 de dolari.

Preţ: 399 dolari

9. iPhone 6S

Şi telefonul iPhone 6S este o afacere bună, pentru că ai parte de experienţa Apple premium, deşi plăteşti cu 100 de dolari mai puţin decât pe iPhone 7.

Preţ: 478 dolari

8. iPhone 6S Plus

După ce a apărut iPhone 7 Plus, telefonul iPhone 6S Plus a vinde cu o reducere de 100 de dolari, ceea ce-l face foarte atractiv.

Nu oferă caracteristici precum rezistenţa la apă sau camera dual-lens, însă iPhone 6S Plus se bucură de un procesor A9 puternic şi caracteristici ca 3D Touch, care poate determina cât de tare apeşi pe ecran.

Preţ: 650 dolari

8. HTC U11

HTC's U11 are o cameră foto excelentă, cu noua funcție UltraSpeed Autofocus, un aspect de sticlă lichidă construit pentru a impresiona şi o viteză uimitoare. Datorită funcţiei Edge Sense, la o simplă strângere a telefonului poţi să îl configurezi pentru a accesa o gamă largă de funcţii şi aplicaţii, cum ar fi Facebook, Twitter, Pinterest sau Google Assistant.

Unul dintre dezavantaje este că are margini destul de vizibile în jurul ecranului, care îl dă un aspect "demodat" în termeni de design.

Preţ: 645 dolari

7. LG G6

G6 este cel mai bun smartphone LG, după ce compania a introdus caracteristici cheie, cum ar fi un design premium şi rezistenţa la apă.

Totuşi, telefonul este dotat cu un procesor mai vechi - Snapdragon 821, care deşi este bun este cu mult în urma lui Snapdragon 835, cu care este dotat Galaxy S8.

Preţ: 500 dolari

7. OnePlus 5

OnePlus 5 este unul dintre cele mai bune smartphone-uri Android, având un design simplu, clasic, performanţe excelente, o cameră foto foarte bună şi un preţ foarte bun.

Preţ: 479 dolari

6. Galaxy S8

Telefonul Galaxy S8 este cel mai "arătos" de pe piaţă, scrie Business Insider. Arată mult mai bine şi decât iPhone. Pe lângă aspect, telefonul se bucură de caracteristici dorite, precum rezistenţa la apă, un ecran mai mare decât alte telefoane, reîncărcare rapidă, reîncărcare wireless, recunoaştere facială, recunoaştere de iris, cea mai bună cameră foto de pe piaţă şi un buton "home" ascuns.

Deci, ar trebuie să fie primul în topul nostru, însă sunt ceva probleme legate de software folosit de Samsung, numit Touchwiz, care rulează peste cel al Android. Astfel, telefonul nu va beneficia de ultimele upgradări Android de la Google atunci când acestea vot apărea, scrie sursa citată

Preţ: 670 dolari

5. Galaxy S8+

Galaxy S8+ se bucură de aceleaşi caracteristici, însă are un ecran mai mare, de 6,2 inci, motiv pentru care merită un loc mai bun în clasament.

Însă, şi preţul este mult mai mare.

Preţ: 762 dolari

4. iPhone 7

Fără nicio îndoială, iPhone 7 oferă cele mai bune aplicaţii utilizatorilor săi. La fel şi în ceea ce priveşte suportul oferit de Apple.

Telefonul se bucură şi de ceva îmbunătăţiri faţă de iPhone 6S, cum ar fi rezistenţa la apă, o cameră care performează mai bine în condiţii precare de lumină, un procesor mai puternic.

Preţ: 650 dolari

3. iPhone 7 Plus

Camera dual-lens a telefonului iPhone 7 Plus îl plasează pe un loc mai bun decât iPhone 7, însă lipsa unui compartiment pentru căştile de urechi nu îi permite să ocupe primele locuri în clasament.

Preţ: 769 dolari

2. Google Pixel XL

Noile telefoane Pixels sunt primele smartphone-uri ale Google. Aceste dispozitive adoptă un design comun, dar și un pachet hardware similar - diferențe majore fiind reprezentate de către diagonala ecranului și capacitatea bateriei. Camera foto principală de 12.3 megapixeli ce poate filma la rezoluție Quad HD face faţă unor telefoane precum iPhone 7 Plus şi Samsung Galaxy S8.

Totuşi preţul este unul destul de mare.

Preţ: 769 dolari

1. Google Pixel

Am ales Google Pixel pentru a ocupa locul întâi în acest clasament, pentru că beneficiază de toate avantajele software-ului Android, inclusiv de toate updatările disponibile la timp.

În plus, are un ecran mai bun decât Iphone 7 Plus, este mai uşor şi dispune şi de reîncărcare rapidă.

Deci, dacă vreţi să vă bucuraţi de cea mai bună experienţă Android, acesta este teledonul de care aveţi nevoie.

Preţ: 649 dolari

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri economice » TOP 10 cele mai bune smartphone-uri din lume în acest moment (GALERIE FOTO)