Antena Meniu Search
x

O nouă afacere face furori în România. Venituri de sute de mii de dolari, obţinute din faţa calculatorului (VIDEO)

Un nou tip de afacere i-a cucerit pe români. Şi sunt tot mai mulţi cei curioşi să afle cum pot face un astfel de business.

Vezi și

Un nou tip de afacere i-a cucerit pe români. Şi sunt tot mai mulţi cei curioşi să afle cum pot face un astfel de business. Venituri ajung la zeci şi chiar sute de mii de dolari.

Românii au descoperit o nouă metodă de a face bani! Cumpără online produse din China şi le recomercializează tot online, pe platforma Amazon, sub propriul brand. Iar cifrele arată în felul următor.

Aproape 50% dintre antreprenori câştigă astfel aproximativ 100 de mii de dolari pe an. Peste 30% dintre ei obţin venituri între 100 de mii şi 1 milion de dolari pe an, în timp ce, cei mai norocoşi, adică peste 10% dintre cei care vând pe platformă, reuşesc să câştige între 1 şi 10 milioane de dolari. 

În prezent, peste 2 mii de antreprenori români şi-au dezvoltat o astfel de afacere online. Mai mult, au fost iniţiate şi cursuri, prin care românii învaţă să obţină succesul. Şi asta pentru că imaginea produsului şi promovarea contează cel mai mult. La nivel internaţional, afacerile Amazon se ridică la peste  130 de miliarde de dolari. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri economice » O nouă afacere face furori în România. Venituri de sute de mii de dolari, obţinute din faţa calculatorului (VIDEO)