Antena Meniu Search
x

Activităţi distractive pentru zeci de copii la Şcoala de Vară FDVDR

Zeci de copii din toate colţurile țării au ales să-şi petreacă vacanţa într-un mod inedit și captivant, la Tabăra online de Ştiinţă şi Tehnică de la Şcoala de Vară FDVDR. Baloanele de săpun, turnurile colorate și vulcanii care explodează le-au stârnit celor mici curiozitatea în atelierul de chimie distractivă.

de Redactia Observator

la 15.07.2021, 12:01

Vezi și

Tot mai mulți copii sunt interesați să participe la activități noi, captivante. Sunt din ce în ce mai curioși şi mai deschiși spre lucruri inedite, cum ar fi știința. În cadrul atelierului de chimie distractivă, copiii au descoperit tainele științei, s-au putut juca și au putut încerca cele mai simple experimente: baloanele de săpun, turnurile colorate și vulcanii care explodează.

"Fascinația vine din faptul că reușesc sa facă experimentele ... ci şi la ei acasă", spune Manda Gabriela profesor de chimie Playouth România.

Sara are 12 ani, îi place chimia, îi place să afle lucruri noi, să își petreacă timpul învățând și descoperind tainele materiei preferate: "O experiență de neuitat, am trecut prin chimie distractiv, consider că avem nevoie de așa ceva tot timpul".

Școala de Vară FDVDR îi așteaptă pe cei mici, în perioada 3 iulie – 28 august, cu tabere de știință distractivă, spectacole de teatru și magie, ateliere de artă și creație, dar și cursuri de dezvoltare personală și activități de explorare și cunoaștere, care le dezvoltă inteligența și creativitatea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Educatie » Activităţi distractive pentru zeci de copii la Şcoala de Vară FDVDR