Antena Meniu Search
x

Bacalaureat 2024. Ligia Deca, mesaj înainte de examen: "Sunt convinsă că veți fi iubiți și sprijiniți de cei dragi, indiferent de rezultat"

Nu vă lăsați influențați de ceea ce vedeți pe internet când vine vorba despre subiecte posibile, spune ministrul Educației, Ligia Deca, într-un mesaj adresat duminică absolvenților care încep luni probele scrise ale examenului de Bacalaureat.

de Redactia Observator

la 30.06.2024 , 16:11

examen Bacalaureat
Bacalaureat 2024. Ligia Deca, mesaj înainte de examen: "Sunt convinsă că veți fi iubiți și sprijiniți de cei dragi, indiferent de rezultat" - HEPTA (arhivă)

Ministrul Educației le recomandă candidaților să petreacă ziua de duminică relaxâudu-se.

"Am încredere că veți reuși să valorificați tot ceea ce știți și sunt convinsă că tot efortul vostru se va vedea în rezultate. Vă îndemn să petreceți această zi făcând ceea ce vă relaxează și odihnindu-vă. Nu vă lăsați influențați de ceea ce vedeți pe internet când vine vorba despre subiecte posibile. Și nu uitați că aceasta este doar o etapă. Cred în potențialul vostru și sunt convinsă că veți fi iubiți și sprijiniți de cei dragi, indiferent de rezultat", a transmis Ligia Deca.

Ea a spus că înțelege emoțiile trăite în aceste zile de părinți și le-a mulțumit cadrelor didactice implicate în organizarea examenului.

Articolul continuă după reclamă

Luni încep probele scrise la Bacalaureat

Probele scrise ale examenului de Bacalaureat încep luni cu cea la Limba și literatura română, marți este proba obligatorie a profilului, joi proba la alegere a profilului şi specializării, iar vineri proba la Limba si literatura maternă.

Primele rezultate vor fi afișate în 8 iulie, iar cele finale după soluționarea contestațiilor în 12 iulie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cum se termină diseară meciul România - Olanda?
Observator » Educatie » Bacalaureat 2024. Ligia Deca, mesaj înainte de examen: "Sunt convinsă că veți fi iubiți și sprijiniți de cei dragi, indiferent de rezultat"