Antena Meniu Search
x

Video Concursul „Aristotel", una dintre cele mai provocatoare competiţii pentru elevi

10.000 de elevi au susţinut anul acesta Concursul Naţional Inter.disciplinar "ARISTOTEL". Ultimele şcoli se pregătesc să încheie ediţia 2021 a acestui concurs, care a devenit, de-a lungul timpului, una dintre cele mai provocatoare competiţii, punând la încercare atât cunoştinţele de cultură generală, cât şi creativitatea elevilor. Din Prahova, la concurs s-a înscris şi Colegiul Național I.L.Caragiale. Unii dintre elevi au obţinut chiar punctajul maxim. 

de Redactia Observator

la 15.06.2021, 08:41

Vezi și

La Ploiești, concursul Aristotel a început dis-de-dimineată. Au participat elevi de la clasele pregătitoare, până la clasa a VIII-a. Cu emoții, dar plini de entuziasm.

De cum s-a dat startul concursului, micuții s-au mobilizat impecabil, astfel că majoritatea a luat punctajul maxim. La fel de bucuroși de rezultatele celor mici au fost și dascălii, care au stat alături de elevi pe tot parcursul concursului. "Este într-adevăr o provocare", a declarat Elena Marin – profesor învățământ primar. "Iniţiativa a fost a lor", a spus şi Carmen Băjenaru- director Colegiul Național I.L.Caragiale Ploiești.

Elevii care vor obține cele mai bune rezultate vor primi, pe lângă diplome, cursuri de dezvoltare socio-emoțională, cărți și materiale educaționale în format digital sau tipărit, dar și alte premii speciale, oferite de partenerii acestui concurs.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Educatie » Concursul „Aristotel", una dintre cele mai provocatoare competiţii pentru elevi