Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Concursul „Aristotel", una dintre cele mai provocatoare competiţii pentru elevi

10.000 de elevi au susţinut anul acesta Concursul Naţional Inter.disciplinar "ARISTOTEL". Ultimele şcoli se pregătesc să încheie ediţia 2021 a acestui concurs, care a devenit, de-a lungul timpului, una dintre cele mai provocatoare competiţii, punând la încercare atât cunoştinţele de cultură generală, cât şi creativitatea elevilor. Din Prahova, la concurs s-a înscris şi Colegiul Național I.L.Caragiale. Unii dintre elevi au obţinut chiar punctajul maxim. 

de Redactia Observator

la 15.06.2021 , 08:41

La Ploiești, concursul Aristotel a început dis-de-dimineată. Au participat elevi de la clasele pregătitoare, până la clasa a VIII-a. Cu emoții, dar plini de entuziasm.

De cum s-a dat startul concursului, micuții s-au mobilizat impecabil, astfel că majoritatea a luat punctajul maxim. La fel de bucuroși de rezultatele celor mici au fost și dascălii, care au stat alături de elevi pe tot parcursul concursului. "Este într-adevăr o provocare", a declarat Elena Marin – profesor învățământ primar. "Iniţiativa a fost a lor", a spus şi Carmen Băjenaru- director Colegiul Național I.L.Caragiale Ploiești.

Elevii care vor obține cele mai bune rezultate vor primi, pe lângă diplome, cursuri de dezvoltare socio-emoțională, cărți și materiale educaționale în format digital sau tipărit, dar și alte premii speciale, oferite de partenerii acestui concurs.

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Educatie » Concursul „Aristotel", una dintre cele mai provocatoare competiţii pentru elevi