Meniu LIVE
Search
x

Conferință dedicată profesorilor care doresc să fie la curent cu tendințele globale în domeniul educației

Evenimentul se adresează atât profesorilor de limba engleză, cât și celor de alte discipline, devenind astfel emblematic pentru educație și dezvoltarea profesională, atât în rândul profesorilor, cât și al părinților care doresc să fie la curent cu tendințele globale în domeniul educației.

De Redactia Observator la 22.07.2022, 17:05

Conferința Anuală Fischer International a ajuns la cea de-a XV-a ediție și va avea loc, la fel ca și anul trecut, tot în format hibrid.

Ziua de 1 septembrie va fi dedicată sesiunilor în format fizic, într-o locație cu totul nouă anul acesta, hotelul Radisson Blu, București, iar cea de 2 septembrie va fi dedicată, în totalitate, sesiunilor organizate în format online.

Conferința este organizată de Fischer International, în parteneriat educațional cu EDUCATORS by Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Pentru înscrieri, se completează formularul de pe site-ul www.cartiengleza.ro sau de pe www.fundatiadanvoiculescu.ro.

”Profesorii vor avea șansa să participe la sesiunile care abordează teme generale de educație, predare, abilități și competențe. Cu toții vor primi cedrtificat de participare. Atât sesiunile desfășurate în format online, cât și cele desfășurate în format fizic vor fi dinamice și interactive, favorizând schimbul de idei, de experiențe și de cunoștințe și încurajând întrebările din partea celor prezenți”, a declarat Daniela Văduva, Director General Fischer International.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Educatie » Conferință dedicată profesorilor care doresc să fie la curent cu tendințele globale în domeniul educației