Antena Meniu Search
x

Video "Cu siguranță o să-mi fie dor". Elevii din Târgu Jiu şi-au luat adio de la anii de liceu cu un concert pe stadion

Anii de liceu, cu emoţii la română şi cu greu la mate, s-au încheiat pentru încă o generaţie. La Târgu Jiu, stadionul a fost din nou plin de adolescenţi în robă care şi-au luat "la revedere" de la una dintre cele mai frumoase perioade din viaţa lor. Şi profesorii au trăit cu emoţii şi lacrimi în ochi momentul festiv.Cu speranţe, lacrimi şi un strop de tristeţe. Aşa au încheiat anii de liceu sute de elevi de clasa a XII-a.

Alin Stan
de Alin Stan

la 31.05.2022, 21:26

Vezi și

Alexandru Ciuncanu, absolvent al CNTV: "Trecând de la copilărie, la adolescență și apoi la viața de adult...acești ani au fost definitori în construirea caracterului meu și sper ca și în continuare anii să fie la fel de frumoși".

Elevii din Târgu Jiu și-au luat adio de la anii de liceu

Proaspeţii absolvenţi au simţit puţin şi din nostalgia despărţirii: au fost poate pentru ultima dată împreună cu toţi colegii alături de care au petrecut ultimii patru ani. Alexandru Ciuncanu: "Cu siguranță o să-mi fie dor de colegii mei și abia aștept întâlnirile de 10 ani, de 20 și să discutăm despre împlinirile noastre în viață".

Ștefania Blida, absolventă: "Noul început va veni cu vitalitate și cu forță, putere și încredere în noi și în viitorul nostru".

Pe acelaşi subiect

Profesorii au retrăit, ca la fiecare final de an, emoţiile dulci-amărui ale datoriei împlinite. Marcela Mrejeru, dirigintă: "Fiecare profesor moare de fiecare dată când i se duce o generație  și renaște toamna când vin bobocii de clasa a 9-a și o luăm de la capăt"

Copleşit de emoţii a fost și primarul. Marcel Romanescu, primarul din Târgu Jiu: "Mi se face dor de anii de liceu,  mai ales că suntem în seara în care absolvenții de la Colegiul Național Tudor Vladimirescu au defilat prin fața părinților".

După festivitate, tinerii s-au distrat la un concert pe stadion. Va fi încă o amintire de neuitat din ziua în care au trecut, simbolic, pragul către maturitate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Educatie » "Cu siguranță o să-mi fie dor". Elevii din Târgu Jiu şi-au luat adio de la anii de liceu cu un concert pe stadion