Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Cursuri în premieră la Școala FDVDR. Elevii curioşi sunt așteptați pe platforma națională de e-learning

Au început înscrierile pentru o nouă serie de cursuri gratuite, desfășurate în cadrul Clubului de Excelență al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României. Copiii care doresc să își descopere noi pasiuni sau să își atingă potențialul maxim, în domenii care îi pasionează, sunt așteptați să participe la cursurile online, susținute de profesori cu o vastă experiență academică. Cursurile se vor desfășura online, pe platforma națională de e-learning Școala FDVDR.

de Redactia Observator

la 19.01.2022 , 09:12

În lista cursurilor care vor începe pe 15 februarie se regăsesc: învățare rapidă, conversație în limba engleză, arte vizuale sau dezvoltare personală, dar și cursuri care se vor desfășura în premieră, la Școala FDVDR. Printre acestea se numără un curs introductiv de limba chineză, dramaturgie și publicistică TV, efecte speciale video, etnografie, mitologie.

Mariana Pachis, regizor și scenograf: Copiii au nevoie să își dezvolte imaginația atunci când vorbesc despre mitologie. Dar în primul rând ei trebuie să aibă o gândire analitică.

Copiii vor putea accesa și un curs axat pe arta conversației, unde pot învăța importanța gesturilor și a mimicii în comunicare.

Vezi și

Ramona Mezei, profesor Școala FDVDR: Modulul Arta Conversației, tehnici de comunicare eficientă îi ajută pe cursanți să interpreteze, cu ușurință, limbajul verbal și nonverbal.

Pe acelaşi subiect

Copiii își pot dezvolta latura creativă

Pe lângă strategiile de comunicare, cursanții vor învăța și noțiuni de efecte speciale video. Aici își pot dezvolta aptitudini de editare și montaj audio/video, pot învăța noțiuni de creare, editare și corecție a compozițiilor video, dezvoltându-și astfel latura creativă.

Alex Mărginean, trainer ITC Edustem: Mă interesează ca, cursanții, copiii să înțeleagă ce înseamnă efect special, cum se folosesc, cum se editează, cum se modifică şi cum se leagă ceea ce adăugăm peste un filmuleţ.

Un alt curs nou este cel de logică.

Tamaș, Doctor în Economie și Afaceri Internaționale: Vom face probleme de logică matematică, jocuri logice, vom veni cu foarte multe materiale, multe dintre ele sunt online. Copiii trebuie să intre pe acel link şi acolo văd direct problemuţele, pot să meargă direct în tabel.

Înscrierile au loc până pe 6 februarie și se realizează prin completarea unui formular pe site-ul fundatiadanvoiculescu.ro.

Cursurile se adresează copiilor și tinerilor cu vârsta cuprinsă între 8 și 18 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Educatie » Cursuri în premieră la Școala FDVDR. Elevii curioşi sunt așteptați pe platforma națională de e-learning