Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video De la Antena 1 la sala de clasă: cum a devenit Cristina Ene „Profa Cool”, cu peste 120.000 de urmăritori, finalistă a campaniei naționale „Liga Profesorilor Excepționali a Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României

Cristina Maria Ene, cunoscută sub numele de „Profa Cool”, a reușit să adune în jurul ei o comunitate impresionantă de urmăritori online, promovând învățarea limbii engleze într-un mod inedit: cântând. În contextul campaniei naționale „Liga Profesorilor Excepționali”, inițiată de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, Cristina Maria Ene se numără printre cei 20 de profesori finaliști. Publicul are oportunitatea să voteze online pentru profesorul favorit între 17 iunie - 15 iulie pe vot.fundatiadanvoiculescu.ro.

de Redactia Observator

la 19.06.2024 , 14:34

Absolventă a Facultății de Limbi și Literaturi Străine, specializarea Engleză-Italiană, și studentă în anul al III-lea la Facultatea de Litere, Cristina a obținut nota 9,40 la examenul de Definitivat și este apreciată pentru metodele sale inovative de predare. Pe lângă activitatea didactică, Cristina este și artistă, compunând muzică și versuri, și a prezentat propria rubrică educațională în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1.

Online, pe Instagram și TikTok, „Profa Cool” își împarte zilnic energia și creativitatea cu peste 123.000 de urmăritori, iar feedback-ul pozitiv primit confirmă eficiența metodei sale. Cristina crede cu tărie că educația este baza societății și își dorește să fie o voce a schimbării, influențând tinerele generații într-o manieră pozitivă.

Cristina Ene nu este doar un profesor excepțional; ea este un exemplu viu că educația poate evolua și adaptarea la noile tehnologii poate transforma modul în care învățăm. Prin muzică și dedicare, „Profa Cool” își propune să inspire și să motiveze elevii să descopere frumusețea limbilor străine.

Vezi și

Începând cu data de 18 iunie și până pe 15 iulie, actualii și foștii elevi, părinții și toți membrii comunității sunt invitați să își arate aprecierea față de profesorii care i-au inspirat și ghidat. Votul se va desfășura exclusiv online, pe vot.fundatiadanvoiculescu.ro. Publicul este invitat să consulte lista celor 20 de finaliști, să descopere povestea fiecărui profesor și să voteze dascălul care îl inspiră.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Educaţie » De la Antena 1 la sala de clasă: cum a devenit Cristina Ene „Profa Cool”, cu peste 120.000 de urmăritori, finalistă a campaniei naționale „Liga Profesorilor Excepționali a Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României