Antena Meniu Search
x

Dr. Aurelian Ciocan, profesor de public speaking și dicție, susține cursuri gratuite la Școala de Vară FDVDR, ediția 2024

Abilitățile de public speaking sunt esențiale în multe aspecte ale vieții noastre, atât la locul de muncă, cât și în dezvoltarea personală. Vorbirea în public implică atât comunicarea verbală, cât și cea nonverbală, iar dezvoltarea acestor abilități te ajută să comunicăm mai eficient și să ne facem înțeleși.

de Redactia Observator

la 02.07.2024 , 16:04

Şcoala de vară
Şcoala de vară

Dr. Aurelian Ciocan este singurul profesor de public speaking și dicție din România cu studii superioare aprofundate în acest domeniu. Cu o pasiune ieșită din comun, acesta se concentrează pe tehnicile vorbirii și ține cursuri de logopedie, corectând, dacă este cazul, defectele de pronunție. Adresându-se tuturor acelora care vor să comunice corect, talentat și răbdător, Dr. Aurelian Ciocan îi ajută pe cei care își doresc să-și descopere abilitățile de bun vorbitor și să construiască discursuri autentice.

Începând in 8 iulie, copilul tău poate fi elevul lui Aurelian Ciocan, gratuit, la Școala de Vară FDVDR, ediția 2024. Tot ce trebuie să faci este să îți înscrii gratuit copilul până pe 5 iulie la Rock the stage - Curs de public speaking cu Dr Aurelian Ciocan, pe pagina proiectului de pe site-ul Dundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Școala de Vară FDVDR este o inițiativă educațională ce oferă copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 18 ani, o oportunitate unică de a învăța și de a se dezvolta. Cursurile vor fi susținute online și vor acoperi diverse domenii, de la științe și tehnologie la arte. Profesori de top și specialiști cu experiență vor coordona cursurile pentru a stimula curiozitatea și creativitatea copiilor.

Articolul continuă după reclamă

Peste 30.000 de copii au participat în ultimii ani la cursurile organizate de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi apelat vreodată la ajutorul unui broker, înainte să faceţi un credit?
Observator » Educatie » Dr. Aurelian Ciocan, profesor de public speaking și dicție, susține cursuri gratuite la Școala de Vară FDVDR, ediția 2024