Antena Meniu Search
x

Elevi olimpici, voluntari în cadrul Taberei "Împreună pentru educație", își ajută colegii

Elevi olimpici își vor ajuta colegii să progreseze la mai multe discipline, prin susținerea unor cursuri gratuite, în cadrul Programului de Voluntariat ”Împreună pentru Educație”, o tabără educativă organizată de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

de Redactia Observator

la 01.08.2022, 16:48

Elevi olimpici, voluntari în cadrul Taberei "Împreună pentru educație", își ajută colegii
Elevi olimpici, voluntari în cadrul Taberei "Împreună pentru educație", își ajută colegii

”De peste 30 de ani, Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României susține și promovează valorile autentice românești și performanța la cel mai înalt nivel, investind continuu în educația și pregătirea tinerelor generații. Programul de voluntariat ”Împreună pentru educație” își propune să aducă împreună copii și tinerii români, cu voluntari cu expertiză și pasiune, cu scopul de a crea contexte relevante de învățare și dezvoltare.

Voluntarii care se vor înscrie în acest program vor beneficia de contracte care să ateste activitatea desfășurată, de materiale educaționale, de susținere și de promovare din partea FDVDR.”, a declarat Trisi Cristea, Director General, Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României. Primul dintre cele trei cursuri, excelența prin matematică are ca obiectiv sprijinirea și dezvoltarea elevilor capabili de performanță, prin creativitate și inovație, pentru dezvoltarea capacităților individuale la nivel maximal, prin rezolvarea de probleme specifice Olimpiadei Naționale de Matematică.

Celelalte două cursuri sunt „Magia Fizicii”, respectiv „Pregătire pentru Olimpiada Națională de Matematică”. Perioada de înscrieri este între 28 iulie și 4 august 2022! Cursurile sunt gratuite și vor începe pe 6 august. Acestea vor avea loc online, pe platforma educațională Școala FDVDR. Copiii interesați de aceste cursuri se pot înscrie, prin completarea unui formular, pe site-ul www.fundatiadanvoiculescu.ro, acolo unde vor găsi și mai multe detalii despre cele trei cursuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Educatie » Elevi olimpici, voluntari în cadrul Taberei "Împreună pentru educație", își ajută colegii