Elevii Şcolii 79 din Bucureşti, marii câştigători ai Concursului "Aristotel"

De Redactia Observator.
Publicat: 16.07.2021, 17:03.
Actualizat: 16.07.2021, 17:04

Elevi

Elevi

Emoțiile s-au încheiat pentru cei peste 10.000 de elevi care au participat la ediția din acest an a Concursului Național Interdisciplinar ”ARISTOTEL”.

Câștigătoarea marelui premiu al competiției este Școala Gimnazială Nr. 79 din București. Premiul, care constă într-un display interactiv de ultimă generație, este oferit de MGT Educațional, partener al acestui concurs.

În urma centralizării rezultatelor, 680 de elevi au obținut punctajul maxim la proba de cultură generală și 104 elevi au obținut punctajul maxim la proba de creativitate.

Elevii care au obținut cele mai bune rezultate vor primi, pe lângă diplome, cursuri de dezvoltare socio-emoțională, cărți și materiale educaționale în format digital sau tipărit, dar și alte premii speciale, oferite de partenerii acestui concurs: Editura Litera, Centrul de Carte Străină Fischer International, MGT Educațional și Walnut Wisdom.

Concursul Național Interdisciplinar ”ARISTOTEL” a avut loc online, în perioada 5 mai – 15 iunie 2021 și s-a desfășuart online, pe platforma educațională Școala FDVDR.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.