Antena Meniu Search
x

Euroinvent 2022 – ultimele 4 zile de înscrieri, eveniment hibrid în acest an

Cercetătorii și inventatorii din întreaga lume mai au la dispoziție doar patru zile pentru a se înscrie la cel mai mare salon de invenții din Europa de Est, EUROINVENT, care se va desfășura, în acest an, în format hibrid. Până acum au fost înscrise în concurs peste 300 de proiecte, din 31 de țări, 140 doar din România și peste 100 din Republica Moldova.

de Redactia Observator

la 07.04.2022, 16:01

Euroinvent 2022 – ultimele 4 zile de înscrieri, eveniment hibrid în acest an
Euroinvent 2022 – ultimele 4 zile de înscrieri, eveniment hibrid în acest an

Și în acest an, Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României este, prin Senatul Științific, partener științific al acestui eveniment și va oferi Marele Premiu Euroinvent, în valoare de 10.000 de lei. În acest an premiul va fi oferit exclusiv unui proiect din domeniul gerontologiei și longevității.

EUROINVENT a ajuns la cea de-a XIV-a ediție și a devenit un eveniment de tradiţie recunoscut în lumea ştiinţifică internațională, care aduce împreună cercetători şi inventatori din întreaga lume, dar şi oameni obişnuiţi, pasionaţi de ştiinţă, inventică şi cercetare.

”În acet an, evenimentul are loc în format hibrid și este unul mai mult stiințific. Încercăm să evaluăm, să scoatem în evidență acele invenții care au potențial să ajungă pe piață. Dorim să scoatem în evidență acele creații care pot fi puse imediat pe piață”, a declarat Andrei Victor Sandu, organizator Euroinvent.

Senatul Stiințific al Fundației Dan Voiculescu încearcă, la fiecare ediție Euroinvent, să sprijine invenţiile cu care se prezintă participanţii şi să susţină dezvoltarea lor. Așa se face că, de la un an la altul, tot mai mulți cercetători și inventatori vin să își prezinte ideile.

Înscrierile se realizează prin accesarea site-ului pe euroinvent.org.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Educatie » Euroinvent 2022 – ultimele 4 zile de înscrieri, eveniment hibrid în acest an