Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, partener educațional al Tech Expo. Viitorul Tech, prezentat de Echipa Națională de Robotică și Romspace

În cadrul celui mai mare festival de tehnologie din România, TECH EXPO, un grup de tineri excepționali își vor prezinta realizările remarcabile. Acești tineri fac parte din campania „100 de tineri pentru dezvoltarea României”, inițiată de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, care este partener educațional al evenimentului.

de Redactia Observator

la 12.06.2024 , 15:40

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, partener educațional al Tech Expo
Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, partener educațional al Tech Expo

Acești tineri talentați, care au obținut premii importante la competițiile naționale și internaționale dedicate tehnologiei, vor avea ocazia să își prezinte proiectele câștigătoare în cadrul Tech Expo. Printre acestea se numără echipa Romspace, care a reușit să lanseze cu succes satelitul ROM-3 pe orbită, și Echipa Națională de Robotică AutoVortex, care a reprezentat România la Campionatul Internațional de Robotică din SUA.

Excelența acestor tineri stă nu numai în demonstrarea de cunoștințe avansate în domeniul tehnologiei, dar și într-o capacitate remarcabilă de a colabora și de a inova la cel mai înalt nivel. Prezența lor la Tech Expo, duminică, 16 iunie, este o dovadă a angajamentului Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României de a sprijini și promova excelența în educație și tehnologie.

Tech Expo reprezintă o platformă ideală pentru acești tineri de a-și împărtăși realizările și de a inspira alte generații de inovatori.

Articolul continuă după reclamă

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi întâmpinat probleme în obţinerea adeverinţelor care vă atestă vechimea în muncă?
Observator » Educatie » Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, partener educațional al Tech Expo. Viitorul Tech, prezentat de Echipa Națională de Robotică și Romspace