Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Judeţul unde noul an şcolar începe cu un scandal monstru. Vestea primită de elevii din două şcoli

Este scandal monstru în judeţul Maramureş, înainte de începerea noului an şcolar. Părinţii sunt supăraţi nevoie mare pentru că elevii din două şcoli din Baia Mare au fost relocaţi la alte unităţi de învăţământ.

de Redactia Observator

la 07.09.2024 , 09:18

În timp ce la una încă se fac lucrări de reabilitare, la alta, din cauza supraaglomerării, s-a luat decizia ca elevii de clasa a doua să înveţe la o şcoală situată mult mai departe de cea iniţială. Iar asta i-a înfuriat la maximum pe părinţii care au mers să ceară socoteală cadrelor didactice. 

"Sunt părinți nemulțumiți. Au fost în prima fază cei de la Lucian Blaga pe care i-a relocat la din cauza supraaglomerării școlii cauzate de părinții care își fac flotant pentru a ajunge la școlile din centru. A mai apărut o problemă la Nicolae Iorga, unde deși de doi ani suntem relocați la Racoviță cu şapte clase pentru a nu face şcoală după amiază, părinții sunt supărați în două clase", a declarat Mihai Pop, inspector general ISJ Maramureș.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Educaţie » Judeţul unde noul an şcolar începe cu un scandal monstru. Vestea primită de elevii din două şcoli