Antena Meniu Search
x

Video Mesajul lui Selly pentru adolescenţi: "Oamenii fac bullying ca să își demonstreze puterea. Poți face performanță prin realizări. Nu trebuie să o faci prin bullying"

Fenomenul de bullying capătă amploare în tot mai multe școli din România și nu numai. Selly, unul dintre reprezentanţii vocali ai tinerei generaţii are un mesaj pentru adolescenţi.

de Redactia Observator

la 04.06.2021, 14:10

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Ieri un elev de clasa a şasea s-a aruncat de la etaj, pe geamul unei şcoli din Bucureşti, în pauză. Potrivit colegilor, înainte să se arunce, băiatul le-ar fi spus că vrea să moară din cauza umilinţelor pe care le suportă.

Selly a reacţionat în urma imaginilor apărute în spaţiul public. Unul dintre reprezentanţii vocali ai tinerei generaţii îi invită pe adolescenţi să îşi demonstreze puterea prin performanţă.

Selly: Oamenii fac bullying ca să arate că sunt puternici, ca să își demonstreze puterea, însă putem să facem asta și prin alte moduri mult mai puțin dăunătoare. Poți face asta prin performanță, poți face asta prin realizări. Nu trebuie să o faci prin bullying. 

Pe de altă parte, ministrul Educaţei, a anunţat pentru Observator că l-a demis pe Ionel Pușcaș, inspector general ISMB. Demiterea a avut loc după ce inspectorul general a declarat că incidentul în care un elev de clasa a şasea din Bucureşti a vrut să-şi pună capăt vieţii chiar la şcoală, după luni întregi de umilinţe a fost doar “o joaca de copii”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Educatie » Mesajul lui Selly pentru adolescenţi: "Oamenii fac bullying ca să își demonstreze puterea. Poți face performanță prin realizări. Nu trebuie să o faci prin bullying"