Antena Meniu Search
x

Video Ministerul Educației și Ministerul Mediului au lansat o platformă pentru Programului "Săptămâna verde". Profesorii o pot accesa pentru idei de activităţi

O platformă de resurse educaționale pentru a susține organizarea activităţilor din cadrul Programului "Săptămâna verde" a fost lansată vineri de Ministerul Educației și Ministerul Mediului. Cadrele didactice pot consulta astfel materiale informative şi idei de activităţi ce pot fi organizate la nivelul unităților de învăţământ.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 25.02.2023, 11:50

Vezi și

Saptamanaverde.edu.ro, așa se numește se numește platforma lansată de Ministerele Mediului și Educației. Pe această platformă sunt disponibile resurse și idei și activități, ca profesorii să-și poată organiza cât mai bine activitățile din cadrul Săptămânii Verzi. 

Este disponibilă inclusiv o bibliotecă digitală

Este disponibilă inclusiv o bibliotecă digitală, care conține materiale din domenii precum schimbările climatice, managementul deșeurilor, consum și producție sustenabile și biodiversitate. De asemenea, este disponibilă și o hartă a ariilor protejate, tocmai pentru a putea fi organizate călătorii. sau o hartă a stațiilor meteorologie, acolo unde se pot organiza excursii pentru a studia fenomenele meteo. 

În acest an școlar, fiecare unitate poate o săptămână în perioada 27 februarie - 16 iunie, pentru activități educaționale care contribuie la prevenirea schimbărilor climatice și la protejarea mediului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Educatie » Ministerul Educației și Ministerul Mediului au lansat o platformă pentru Programului "Săptămâna verde". Profesorii o pot accesa pentru idei de activităţi