Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Bogdan-Ivan Gruia, prezent la Gala Profesorilor Excepționali, organizată de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României

Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Bogdan-Ivan Gruia, va fi prezent la evenimentul de marcă al sistemului educațional românesc: „Gala Profesorilor Excepționali”, organizată de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României. Evenimentul va avea loc joi, 18 iulie 2024, la Teatrul Metropolis din București, începând cu ora 17:00.

de Redactia Observator

la 17.07.2024 , 14:20

Liga profesorilor excepţionali
Liga profesorilor excepţionali

Prezența Ministrul Bogdan-Ivan Gruia subliniază importanța pe care educația o are în dezvoltarea societății românești și recunoașterea meritelor profesorilor care modelează viitorul prin educație.

La eveniment au mai confirmat prezența și alți înalți oficiali, printre care Florian Lixandru (Secretar de Stat), Monica Anisie (președinta Comisiei pentru Învățământ a Senatului), Ecaterina Andronescu (ex-ministru al Educației),  Prof. univ. dr. Nicolae Istudor (Rector al Academiei de Studii Economice) și  Ovidiu Ioan Dumitru (decan al Facultății de Drept, ASE).

Gala Profesorilor Excepționali aduce în prim-plan cei mai dedicați și inovatori profesori din țară, finaliști ai campaniei naționale „Liga Profesorilor Excepționali”, ediția 2024. Evenimentul nu este doar o ceremonie de premiere, ci și un manifest al respectului și recunoștinței față de cei care formează viitorul. Educația de calitate este motorul progresului, iar evenimentul de joi va sublinia acest aspect.

Articolul continuă după reclamă

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, prin intermediul campaniei „Liga Profesorilor Excepționali”, continuă să susțină și să promoveze excelența în educație, recunoscând eforturile dascălilor din întreaga țară.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Educaţie » Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Bogdan-Ivan Gruia, prezent la Gala Profesorilor Excepționali, organizată de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României