Antena Meniu Search
x

Părinții, invitați la conferința profesorilor

Mâine începe conferința dedicată creatorilor de educație, unul dintre cele mai importante evenimente de acest gen din țară. Conferința Anuală Fischer International a ajuns la cea de-a XIII-a ediție și se va desfășura online.

de Redactia Observator

la 02.09.2020, 15:16

Participanţi la Conferința Fischer International
Conferința Anuală Fischer International se desfăşoară în acest an online - Fundaţia Dan Voiculescu

Pentru prima dată în istoria de 13 ani a Conferinței Anuale Fischer International, ediția de anul acesta se va adresa nu numai profesorilor de limba engleză, ci și profesorilor de alte discipline, care sunt interesați de predarea online și predarea la distanță, precum și părintilor, care sunt din ce în ce mai implicați în procesul predării și al învățării.

Profesorii, părinții, dar și alți factorii implicați în procesul de predare și învățare vor putea intra în dezbatere cu invitați de reunume, profesori ai unor universități celebre, producători de programe educaționale și formatori internaționali de renume.

”Profesorii vor învăța idei practice pe care le pot aplica la clasă, fie în formatul clasic de predare, fie în cel on-line. Aceștia vor avea ocazia să învețe cum să predea digital și cum să folosească materialele educaționale cât mai eficient. Sesiunile vor fi interactive, profesorii vor putea adresa întrebări și primi răspunsuri în timp real”, a declarat Tim Pearse, Sales Manager – CEE, National Geographic Learning/Cengage Learning (EMEA).

Conferința Anuală Fischer International este organizată în parteneriat educațional cu Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României și se va încheia pe 4 septembrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Educatie » Părinții, invitați la conferința profesorilor