Antena Meniu Search
x

Video Peste 1.000 de elevi au avut o vară de pomină la Şcoala FDVDR

S-a încheiat programul educațional de vară organizat de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României. La activitățile organizate atât online, cât și în aer liber, au participat aproape 1000 de copii și tineri din întreaga țară. În cadrul Școlii de Vară au avut loc 8 tabere desfășurate online, pe platforma educațională Școala FDVDR și mai multe activități în aer liber, desfășurate în Parcul Lumea Copiilor din sectorul 4, în parteneriat cu Opera Comică pentru Copii și Biblioteca Metropolitană București.

de Redactia Observator

la 29.08.2021, 10:02

Vezi și

Au fost două luni de activități educaționale, cu teme inedite, atractive, tabere organizate online și numeroase concursuri. Ultimul atelier susținut în cadrul acestui program a fost cel de dezvoltare personală, susținut de Florentina Negrescu, psiholog, consilier psihologic și psihoterapeut format în psihoterapie integrativă și psihoterapie experiențială.

Atelierul a fost gândit să îi ajute pe micuți să își cunoască potențialul de exprimare și să își consolideze abilitățile de comunicare. Ei au învățat cum să își depășească emoțiile, cum să își dezvolte capacitatea de relaționare și cum să dobândească mai multă încredere în forțele proprii.

"Este foarte interactiv, copiii participă la crearea de conținut. Acest curs le dă posibilitatea să aprofundeze cunoștințele pe care le dețin", a declarat Florentina Negrescu, psiholog Școala FDVDR.

În cadrul Școlii de Vară au avut loc și tabere interactive de arte, știință și creativitate, prin care copiii au avut oportunitatea să învețe cum să îmbrățișeze provocările, cum să își stabilească obiectivele și cum să își dezvolte abilitățile.

Copiii au putut participa gratuit la programul educațional de vară desfășurat de Fundația Dan Voiculescu. Partenerii acestui program au fost: Biblioteca Metropolitană București, MGT Educațional, Fischer English Hub, IT Level, Știință cu Sare și Piper, Editura Litera, Playouth România și Opera Comică pentru Copii.

În septembrie încep înscrierile pentru un nou program de cursuri gratuite pentru copii, care se vor desfășura în anul educațional ‪2021-2022‬.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Educatie » Peste 1.000 de elevi au avut o vară de pomină la Şcoala FDVDR