Antena Meniu Search
x

Cercetătorii și specialiștii din industria alimentară se pregătesc pentru INOVALIMENT 2021, cel mai mare târg de cercetare alimentară

Cercetătorii și specialiștii din industria alimentară se pregătesc pentru startul celui mai important eveniment din domeniul cercetării alimentare, INOVALIMENT 2021. Este singurul târg dedicat exclusiv cercetării alimentare din România și este organizat de Senatul Științific al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României. Acesta se va desfășura în perioada 22-26 noiembrie 2021. Participarea este gratuită.

de Redactia Observator

la 28.08.2021, 10:04

Vezi și

Ediția din acest an va avea ca temă "Alimente și tehnologii alimentare orientate spre creșterea calității vieții și a speranței de viață" fiind deschisă proiectelor pentru alimente optimizate din punct de vedere nutrițional, alimente funcționale, sustenabile, ingrediente inovatoare și biotehnologii. Târgul este adresat tuturor cercetătorilor și specialiștilor din industria alimentară, atât din mediul universitar, cât și din cadrul institutelor și stațiunilor de cercetare din România, dar și din alte țări.

Lăcrămioara Frasineanu Manager de proiect Senatul Științific: "Inovaliment este un târg dedicat exclusiv cercetării alimentare".

Dan Vodnar profesor USAMV Cluj: "Toți cei care sunt implicați în cercetarea din domeniul alimentar ar trebui sa participe".

Sunt acceptate atât lucrări brevetate sau în curs de brevetare

Scopul târgului este de a susține și promova cercetarea științifică, tendințele și inovațiile din domeniul alimentar, precum și conectarea mediului academic cu mediul de business, în vederea facilitării transferului tehnologic.

Lăcrămioara Frasineanu: "Ne-am gândit să organizăm acest târg".

Dan Vodnar: "Investițiile în cercetarea și inovarea alimentară din România înseamnă".

În cadrul aplicațiilor sunt acceptate atât lucrări brevetate sau în curs de brevetare, indiferent dacă acestea au fost prezentate sau nu și în cadrul altor expoziții. Aplicațiile au fost deschise începând cu 1 aprilie 2021. Partenerii INOVALIMENT 2021 sunt: Forumul Inventatorilor Români, Facultatea de Știința și Tehnologia Alimentelor din cadrul USAMV Cluj și Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor din cadrul Universității Dunărea de Jos din Galați.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Sanatate » Cercetătorii și specialiștii din industria alimentară se pregătesc pentru INOVALIMENT 2021, cel mai mare târg de cercetare alimentară