Cursurile nu se suspendă în 146 de școli din București, anunță Inspectoratul Școlar

De Daniel Murărescu.
Publicat: 23.09.2020, 16:49.
Actualizat: 23.09.2020, 16:59

Inspectoratul Școlar al Municipiului București a anunțat că 146 de unități de învățământ vor fi deschise pentru elevi, vineri, luni și marți, deoarece în acestea nu sunt organizate secții de votare. Elevii vor merge la școală în regim normal.

elevi la școală

Școlari ce poartă măști de protecție stau în bănci în timpul vizitei primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, la Școală Gimnazială nr. 181 din București, 9 septembrie 2020

Mediafax Foto / Eduard Vinatoru via Hepta

"În Municipiul Bucureşti, în 146 unităţi de învăţământ (36 unităţi în sectorul 1, 31 unităţi în sectorul 2, 27 unităţi în sectorul 3, 25 unităţi în sectorul 4, 23 unităţi în sectorul 5 şi 4 unităţi în sectorul 6) nu sunt organizate secţii de votare şi continuă activitatea didactică potrivit scenariului aprobat de Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă", a transmis, miercuri, Inspectoratul Şcolar din Capitală.

Nu a fost publicată o listă a școlilor care vor rămâne deschise, elevii urmând a fi anunțați, cel mai probabil, de conducerea fiecărei unități în parte sau de cadrele didactice.

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a decis, miercuri, că orele se vor derula online, în 25, 28 şi 29 septembrie, în toate unităţile de învăţământ în care vor fi amenajate secţii de votare.

Ordinul ministrului Educaţiei a fost trimis spre publicare în Monitorul Oficial.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.