Antena Meniu Search
x

WebDidactica sau cum să predai cu succes de acasă

Interesul crescut și răspunsul favorabil primit din partea celor aproape 25.000 de profesori care au urmărit primul program de webinare organizat de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, precum și contextul incert al reînceperii cursurilor școlare, au determinat continuarea proiectului WebDidactica.

de Redactia Observator

la 11.08.2020, 17:51

Elev la un curs online pe laptop
Proiectul WebDidactica vine în sprijinul cadrelor didactice și altor profesioniști din domeniul educației - iStock by Getty Images
  • Webinarele vor avea loc în perioada 23 august – 5 septembrie.
  • Înscrierile au loc în perioada 5 - 22 august.
  • Toate webinarele sunt gratuite.

Proiectul vine în sprijinul cadrelor didactice și altor profesioniști din domeniul educației, în condițiile digitalizării sistemului de învățământ si necesitații adaptării la noi mijloace de predare online.

Webinarele vor avea loc în perioada 23 august – 5 septembrie 2020, în cadrul cadrul campaniei “Liga Profesorilor Excepționali”, și își propun să contribuie la creşterea competenţelor digitale și educaționale, în învățământul deschis și la distanță.

Acestea prezintă soluții și resurse, pentru realizarea activităților didactice în mediul online, precum și modalități de utilizare a diverselor aplicații digitale.

Înscrierile au loc în perioada 5 august – 22 august 2020 și se realizează prin completarea unui formular pe site-ul www.fundatiadanvoiculescu.ro

Toate webinarele din cadrul campaniei “Liga Profesorilor Excepționali”sunt gratuite!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Educatie » WebDidactica sau cum să predai cu succes de acasă