Antena Meniu Search
x

Video Zeci de studenţi ai Universităţii Tehnice din Iaşi participă la concursul "Cea mai frumoasă cameră de cămin". Care este premiul cel mare

În campusul studenţesc al Universităţii Tehnice din Iaşi zeci de camere au fost înscrise într-o competiţie inedită. Pe principiul "fă rai din ce ai", studenţii şi-au pus la contribuţie imaginaţia şi au transformat "locuinţele" de câţiva metri pătraţi în adevărate bijuterii. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 04.11.2021, 13:42

Vezi și

Concursul pentru cea mai frumoasă cameră de cămin a devenit deja o tradiţie şi atrage tot mai mulţi participanţi de la an la an. Pe lângă recunoaşterea abilităţilor de designer, există şi premii care să-i motiveze pe cei înscrişi în competiţie.

Vorbim despre premii destul de consistente, pentru că cei care vor câştiga titlul de "cea mai frumoasă cameră de cămin" vor avea gratuitate pentru tot anul universitar la cămin, cei de pe locul al doilea vor avea gratuitate până în luna mai inclusiv, iar cei de pe locul 3 vor avea gratis statul în cămin până în luna martie. Vorbim despre 43 de tineri care participă la această competiţie în acest an, în total 25 de camere frumos amenajate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Educatie » Zeci de studenţi ai Universităţii Tehnice din Iaşi participă la concursul "Cea mai frumoasă cameră de cămin". Care este premiul cel mare