Antena Meniu Search
x

Ziua Internațională a Cărții: Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României premiază membrii „Super Smart Team”, prima echipă de copii și tineri supradotați din România

Tinerii supradotați din cadrul „Super Smart Team” a Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României au primit abonamente gratuite pentru o perioadă de 3 luni pe cea mai mare bibliotecă online dedicată exclusiv elevilor și profesorilor - citeste.ro.

de Redactia Observator

la 23.04.2024, 19:12

Super Smart Team este o echipă specializată, formată din copii și tineri atent selectați, identificați pentru abilitățile lor deosebite sau care au demonstrat un potențial supradotat în diverse domenii. Scopul acestei echipe este să sprijine evoluția și să cultive talentele acestor tineri prin intermediul unui program educațional specializat și adaptat la nevoile fiecărui membru.

„Super Smart Team” se află în prima linie a eforturilor de a promova excelența și de a cultiva următoarea generație de lideri români. „Super Smart Team” oferă tinerilor un cadru pentru dezvoltarea în mod adecvat a abilităților și talentelor excepționale. Astfel, copii cu potențial ridicat care se înscriu în programele Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României au șansa să facă parte din cea mai performantă echipă de copii și tineri a țării și să participe gratuit la cele mai bune programe educaționale extracurriculare organizate de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României”, transmite FDVDR.

Pe platforma citește.ro, cea mai mare bibliotecă online dedicată exclusiv elevilor și profesorilor, tineri supradotați au ocazia să exploreze mii de titluri din literatură, artă, știință și tehnică sau inovație.

Pe lângă susținerea educației lor formale, membrii echipei beneficiază de programe speciale de mentorat și de acces la resurse și evenimente exclusive care să le stimuleze creativitatea și să le consolideze cunoștințele. De asemenea, ei vor fi încurajați să participe la competiții naționale și internaționale pentru a-și demonstra abilitățile și pentru a obține recunoaștere la nivel global.

Prin aceste caracteristici, Super Smart Team devine un mediu propice pentru dezvoltarea si valorificarea deplină a potențialului talentelor supradotate, oferindu-le resursele și sprijinul necesare pentru a-și atinge potențialul maxim. Această echipă are ca obiectiv sprijinirea evoluției și cultivarea talentelor membrilor săi prin intermediul unui program educațional adaptat la nevoile individuale ale fiecărui participant.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Educatie » Ziua Internațională a Cărții: Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României premiază membrii „Super Smart Team”, prima echipă de copii și tineri supradotați din România