Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video A început festivalul Neversea 2024. Ce artişti vor urca pe scenă la malul mării

Peroane pline, străzi aglomerate şi aproape niciun loc de cazare liber. La malul mării a început Neversea! Peste 150 de artişti români şi internaţionali asigură atmosfera, iar timp de patru zile şi patru nopţi, zeci de mii de tineri se vor bucura de muzică, mare şi plajă. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 04.07.2024 , 17:57

Peste 110.000 de metri pătraţi de plajă numai pentru dans, patru scene, muzică electrizantă şi zeci de artişti internaţionali - la malul mării a început astăzi Neversea. 

De astăzi şi până duminică vor fi zile şi nopţi de distracţie la malul mării, în total 150 de artişti vor urca pe cele patru scene amplasate pe plaja din Constanţa. Unii DJ vor mixa până la răsărit. 

Pe scena principală şi pe alte trei secundare vor urca în următoarele zile artişti şi DJ din toată lumea. În fiecare zi sunt aşteptaţi peste 70.000 de tineri, iar peste 1.000 de voluntari se asigură că participanţilor nu le lipseşte nimic. 

Vezi și

Ce artişti vor urca pe scenă la Neversea 2024

Pe acelaşi subiect

"Astăzi va urca pe scenă nimeni altul decât Nick Carter de la Backstreet Boys, care este foarte aşteptat. O aşteptăm pe Bebe Rexha, pe Dj Snake şi pe mulţi mulţi alţii. Vom avea o surpriză la scena principală în timpul showului Innei", spune Ioana Chereji - organizator.

Steve Aoki îşi va încânta fanii în ultima zi de festival. Celebrul moment "Cake me!", prin care DJ-ul aruncă un tort în public, a fost deja pregătit în detaliu şi chiar... repetat. 

Nu doar peterecăreţii vor fi prezenţi. Peste 200 de poliţişti, 100 de autospeciale, 300 de poliţişti de frontieră şi zeci de reprezentanţi antidrog vor spune prezent în zona festivalului. 

"Pe toată durata festivalului, zilnic, peste 250 de jandarmi se vor asigura că participanţii vor fi în siguranţă în cele 4 zile şi 4 nopţi de Neversea", spune Ana Maria Burchi - Jandarmeria Romana .

Neversea îşi va bucura musafirii şi cu o zonă de fashion şi una de sporturi pe apă. Şi, pentru că nu putem să fugim de tehnologie, petrecăreţii vor îmbogăţi experienţa muzicală cu realitatea virtuală. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi fost vreodată victima unui furt de date?
Observator » Entertainment » A început festivalul Neversea 2024. Ce artişti vor urca pe scenă la malul mării