Antena Meniu Search
x

A1.ro, liderul absolut al site-urilor de divertisment din digitalul românesc

A1.ro, platforma de video entertainment care le aduce fanilor Antena 1 cele mai noi știri despre show-urile și vedetele lor preferate, este lider absolut în categoria Divertisment, cu 5.592.885 vizitatori unici.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 02.07.2021, 11:01

Antena Group, puternic producător local de conținut media, aduce milioane de oameni nu doar în fața televizorului, ci și în mediul online, prin proiecte exclusive și conținut digital care a devenit prima alegere a românilor.

A1.ro este de 69 de luni consecutive lider în categoria Divertisment, potrivit SATI (Studiului de Audiență și Trafic Internet). Cu 5.592.885 vizitatori unici în luna iunie, A1.ro a înregistrat mai mulți cititori decât toate celelalte site-uri din categoria Divertisment la un loc.

Lansată în luna februarie a lui 2021, aplicația Antena 1 este și ea lider în SATI, cu 190.126 vizitatori unici în luna iunie. De patru luni consecutive, fanii pot interacționa cu show-urile favorite direct de pe device-urile lor.

A1.ro și aplicația Antena 1 permit pasionaților de entertaiment să rămână în permanentă legătură cu emisiunile și starurile lor preferate. Pe categoriile video dedicate fiecărui show, publicul găsește cele mai tari momente din producțiile care domină și audiențele TV. Ultimele noutăti și exclusivităti despre vedetele și show-urile favorite sunt disponibile în comunitatea online a postului.

Despre SATI: SATI reprezintă Studiul de Audiență și Trafic Internet, care măsoară audiența, traficul și profilele sociodemografice ale site-urilor web.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi se par deplasate unele declaraţii ale Înaltpreasfinţitului Teodosie?

Observator » Entertainment » A1.ro, liderul absolut al site-urilor de divertisment din digitalul românesc