Antena Meniu Search
x

Actorul Stanley Tucci, dezvăluiri despre lupta cu cancerul: "Am mâncat, şase luni, printr-un tub"

Stanley Tucci - actor, scriitor, regizor, iubitor de mâncare și dans - a dezvăluit că a învins lupta cu cancerul cu trei ani în urmă. Vedeta în vârstă de 60 de ani a povestit într-un interviu pentru revista Vera, a companiei aeriene Virgin Atlantic, că a fost diagnosticat cu o tumoare la baza limbii și a făcut luni întregi de chimioterapie pentru a se vindeca.

de Redactia Observator

la 06.09.2021, 22:54

Stanley Tucci, actor
Stanley Tucci, actor - Instagram

Vorbind despre lupta sfâşietoare cu cancerul, una din cele mai temute boli, Stanley Tucci a mărturisit că s-a hrănit, timp de şase luni de zile, printr-un tub. Actorul american a adăugat, însă, că tratamentul a avut succes şi este puțin probabil ca boala să recidiveze, relatează CNN.

Cunoscut pentru roluri din filme celebre, precum "Shall We Dance", "The Lovely Bones", "Julie and Julia" sau "The Hunger Games", Tucci nu se sfieşte să dezvăluie crâmpeie din viaţa sa persoanlă pe reţelele de socializare. Actorul care are în palmares numeroase premii importante a făcut furori pe internet, anul acesta, după ce a postat un filmuleţ în care o învaţă pe soţia sa, Felicity Blunt, să prepare un cocktail Negroni.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Entertainment » Actorul Stanley Tucci, dezvăluiri despre lupta cu cancerul: "Am mâncat, şase luni, printr-un tub"