Antena Meniu Search
x

Video Alex Velea a oferit detalii din culisele celor mai recente videoclipuri ale sale. "Sunt la studio de dimineaţa până seara"

Artiştii, mai mult decât alţii, se reinventează mereu, trec de la un stil la altul, muzical, vestimentar, important este să menţină atenţia fanilor şi să-şi cucerească alţii. Iar uneori, această reinventare înseamnă simplu reîntoarcerea la stilul vechi.

de Redactia Observator

la 20.07.2021, 14:34

Vezi și

 Asta face acum şi Alex Velea. Noua lui piesă ne întoarce în timp, pe vremea când "Defectul tău sunt eu", "Din vina ta" sau "Minim doi" răsunau la radio. Noua lui piesă şe numeşte "Roca Roca".

Alex a povestit că a lansat piesa pentru că fanii şi-au dorit să revadă stilul vechi pe care cesta îl adopta în urmă cu câţiva ani. Artistul a vorbit şi despre o altă piesă a lui, lansată imediat după Roca Roca, în urmă cu doar trei zile şi a mărturisit totodată că nu mai are timp de vacanţă, munca în studioul de înregistrări fiind extrem de solicitantă în această perioadă.

Urmăriţi în materialul video de mai sus cum au decurs filmările pentru cele mai recente melodii ale lui Alex Velea, ce program zilnic are artistul, dar şi ce plănuieşte din punct de vedere profesional.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Entertainment » Alex Velea a oferit detalii din culisele celor mai recente videoclipuri ale sale. "Sunt la studio de dimineaţa până seara"