Antena Meniu Search
x

Serialul fenomen „Anatomia lui Grey” va avea un al 19-lea sezon. Ar putea fi ultimul

„Anatomia lui Grey/ Grey’s Anatomy”, deja cel mai longeviv serial medical difuzat în primetime, va avea un al 19-lea sezon, iar actriţa Ellen Pompeo va fi în continuare parte din proiect, în rolul Meredith Grey şi ca producător executiv.

de Redactia Observator

la 11.01.2022, 13:17

Anatomia lui Grey
Serialul fenomen „Anatomia lui Grey” va avea un al 19-lea sezon. Ar putea fi ultimul - Getty Images

Ellen Pompeo, co-producător executiv, va deveni producător executiv începând cu următorul sezon. Odată cu revenirea ei, compania a anunţat că producătoarea executivă Krista Vernoff - showrunner de la al 14-lea sezon, când creatoarea Shonda Rhimes i-a cedat frâiele - va continua să coordoneze serialul.

Actorii Chandra Wilson şi James Pickens Jr., parte din distribuţia originală, vor reveni de asemenea în sezonul 19. Dacă cel de-al 17-lea sezon a fost centrat pe pandemia de Covid-19, cu Meredith însăşi pe punctul de a muri, acţiunea din sezonul al 18-lea, lansat în luna septembrie 2021, este plasată într-o lume post-pandemică.

În cel mai recent sezon, Scott Speedman a debutat ca obişnuit al serialului, în rolul Nick Marsh, chirurg stabilit în Minneapolis care a întâlnit-o prima dată pe Meredith în al 14-lea sezon. Având în vedere că ea face naveta în Minneapolis, unde lucrează pentru tratarea Parkinson, a început o relaţie cu Nick. Rhimes, Betsy Beers, Vernoff, Debbie Allen, Meg Marinis şi Mark Gordon sunt producători executivi ai „Grey’s Anatomy”, cel mai bine cotat serial ABC, iar Pompeo pentru sezonul 19. Zoanne Clack este consilierul medical al show-ului şi producător executiv. 

Personajele mult iubite ale serialului se întorc de asemenea în sezonul 19, vorbim evident de Meredith Grey, Miranda Bailey și Richard Webbers, interpretate de cei trei membri ai distribuției originale ai lui Grey, Pompeo, Wilson și respectiv Pickens Jr..

Pe acelaşi subiect

„Nu aș putea fi mai încântat că vom continua să spunem poveștile lui Meredith, Bailey, Richard și ale tuturor celorlalți medici de la Gray Sloan Memorial pentru încă un sezon”, a spus Rhimes. „Este o adevărată mărturie pentru Krista Vernoff, distribuție, echipaj și toți scriitorii care țin publicul în faţa ecranelor săptămână de săptămână. Și nu ar fi posibil fără generațiile de fani incredibili care au susținut Grey’s Anatomy atâția ani.”

Sezonul 19, un posibil final pentru Grey's Anatomy

Pompeo și-a exprimat adesea dorința de a încheia drama de la Seattle, deși aceste remarci au apărut frecvent atunci când contractul ei a revenit în curs de renegociere. Sursele notează că vedeta din spatele rolului iconic al Dr. Meredith Gray a primit încă o creștere de salariu și rămâne actrița cu cele mai mari câștiguri de televiziune într-un serial dramă în primetime. 

Sursele spun că nu au fost luate decizii dacă sezonul 19 va fi sfârșitul drumului pentru Grey’s. Având în vedere valoarea francizei - Grey's este un fenomen global și este difuzat în întreaga lume - orice decizie cu privire la un sezon final ar fi probabil decisă din timp și folosită pentru a ajuta la promovarea în continuare a serialului fenomen.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Entertainment » Serialul fenomen „Anatomia lui Grey” va avea un al 19-lea sezon. Ar putea fi ultimul