Antena Meniu Search
x

Actriţa Camilla Luddington, cunoscută pentru rolul din serialul Grey’s Anatomy a devenit mamă pentru a doua oară

Actriţa Camilla Luddington a adus pe lume cel de-al doilea bebeluş alături de soţul ei Matthew Alan, anunţul fiind făcut chiar de aceasta într-o postare pe reţelele de socializare.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 26.08.2020, 16:45

  • Camila a devenit cunoscută pentru rolul ei în serialul Grey's Anatomy.
  • Matthew joacă rolul lui Seth în serialul 13 Reasons Why.

Camilla, în vârstă de 36 de ani şi soţul ei, Matthew, în vârstă de 41 de ani s-au căsătorit în urmă cu un an.

În fotografie, mămica, deşi obosită, afişează un zâmbet de fericire ţinându-şi în braţe cel de-al doilea bebeluş, pe nume Lucas.

„După ceea ce s-a simţit ca cel mai lung ‘al treilea trimestru’ în sfârşit s-a întâmplat!!" a spus starul din Grey’s Anatomy.

Cei doi îndrăgostiţi au început relaţia amoroasă acum peste 10 ani, iar în 2017 au întâmpinat-o pe micuţa Hayden, acum în vârstă de 3 ani.

Camila a devenit cunoscută pentru rolul ei în serialul de mare succes Anatomia lui Grey, dar fanii o pot vedea și în Californication, True Blood, CSI și multe altele.

Matthew de cealaltă parte joacă rolul lui Seth în serialul „ 13 Reasons Why”, dar a avut şi o apariţie în 2017 în serialul Grey’s Anatomy, potrivit Dailz Mail. Actorul apare de asemenea și în seria Lovecraft Country, creată de Jordan Peele, potrivit Daily Mail.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Actriţa Camilla Luddington, cunoscută pentru rolul din serialul Grey’s Anatomy a devenit mamă pentru a doua oară