Antena Meniu Search
x

Anda Adam, evacuare cu scandal dintr-un imobil din Bragadiru. Avocat: "După injurii ca la uşa cortului, am obţinut hotărârea executorie"

Cântăreaţa Anda Adam este în mijlocul unui alt scandal. Vedeta urmează să fie evacuată dintr-un imobil din Bragadiru, în care a stat ilegal.

de Redactia Observator

la 17.05.2022, 15:18

Avocatul Cuculis, cel care s-a ocupat de caz, susţine că „după injurii ca la uşa cortului, dar şi încercări de a se eschiva să părăsească imobilul ocupat ilegal de luni de zile, astăzi am obţinut hotărarea executorie de evacuare”.

Evacuare cu scandal pentru Anda Adam 

Iniţial, cântăreaţa a vrut să cumpere imobilul din Bragadiru, însă nu a avut banii necesari, dar promisese că, în intervalul de timp octombrie-decembrie ar fi urmat să plătească suma de bani prin care să i se transfere dreptul de proprietate. Cum acest lucru nu s-a întâmplat, actul s-a rezoluţionat, iar vedeta era obligată să evacueze imobilul, lucru care nu s-a întâmplat.

"Discutăm de o evacuare cu cântec. Pentru că au trecut aproape șase luni de când proprietarul a dispus cererea de evacuare. Tot scandalul a început de la faptul că Anda Adam voia să cumpere acest imobil situat în Ilfov și nu a mai avut banii necesari, sau pur și simplu nu a mai vrut să îi plătească omului diferența de bani. Pretinde că a făcut niște îmbunătățiri într-un imobil care nu îi era în proprietate. A refuzat mai multe luni să evacueze acest imobil.

Nu stătea cu chirie. Se făcuse un ante contract de vânzare-cumpărare și promisese că în intervalul de timp octombrie-decembrie ar fi urmat să plătească suma de bani prin care să i se transfere dreptul de proprietate. Ulterior s-a rezoluţionat acest act, și pur și simplu a refuzat să plece din imobil. Au existat discuții în care clientul meu, proprietarul, a fost înjurat și amenințat. Decizia nu este definitivă, dar executorie”, a precizat avocatul, la Antena 3.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Entertainment » Anda Adam, evacuare cu scandal dintr-un imobil din Bragadiru. Avocat: "După injurii ca la uşa cortului, am obţinut hotărârea executorie"