Antena Meniu Search
x

Video Angelina Jolie îl dă în judecată pe Brad Pitt. Actorul, acuzat că ar fi cheltuit milioane de euro inutil din afacerea familiei

Se adânceşte conflictul între Angelina Jolie şi Brad Pitt. Motivul, podgoria de lux din Franţa pe care cei doi au cumpărat-o în timpul mariajului. După divorţ, proprietatea a fost împărţită, în mod egal. Acum însă, Angelina îl acuză pe Brad că, după separare, s-a comportat ca un copil temperamental şi a distrus vinăria. Brad Pitt a construit un studio de înregistrări şi a adus modificării în valoare de milioane de euro proprietăţii. 

de Redactia Observator

la 11.07.2023, 18:19

Vezi și

Angelina Jolie îl dă în judecată pe Brad Pitt şi cere despăgubiri de 350 de milioane de dolari, pe motiv că actorul ar fi adus numeroase modificări podgoriei pe care cei doi o împart. Actriţa îl acuză pe fostul soţ că a cheltuit milioane de dolari din câştiguri pentru a face renovări care nu erau necesare. 

Angelinei Jolie: S-a comportat ca un copil agitat şi a luat cât mai mulţi bani. El vinde iluzii, nu struguri şi vin. 

La rândul lui, Brad a insistat că singura persoană răspunzătoare pentru distrugerea vinăriei este chiar Angelina. Actriţa şi-ar fi vândut jumătatea sa de proprietate unui oligarh rus, în 2021, fără ca să îşi anunţe fostul soţ de această tranzacţie.

Brad Pitt: S-a răzbunat din cauza divorţului. A adus un străin în afacere, fără să se consulte cu nimeni. 

În ciuda disputelor, podgoria este în continuare un simbol al regiunii, iar afacerea a avut un profit de peste 14 milioane de euro, anul trecut. Brad Pitt şi Angelina Jolie au cumpărat moşia din sudul Franţei pentru suma de 28 de milioane de euro, în 2008. Acum, afacerea este estimată la peste 160 de milioane de euro. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Entertainment » Angelina Jolie îl dă în judecată pe Brad Pitt. Actorul, acuzat că ar fi cheltuit milioane de euro inutil din afacerea familiei