Antena Meniu Search
x

Video Artistul-surpriză invitat de trupa Coldplay pe scena festivalului Glastonbury din Marea Britanie

În Marea Britanie este în plină desfăşurare festivalul Glastonbury, unde peste 200.000 de oameni se bucură de muzică şi de o atmosferă incendiară. Pe scenă urcă atât vedete locale, cât şi staruri internaţionale, care au pregătit momente memorabile pentru fani. 

de Redactia Observator

la 30.06.2024 , 20:11

Coldplay este cap de afiş la festivalul Glastonbury. E prima formaţie din istorie care urcă de cinci ani pe scena unuia dintre cele mai mari festivaluri din lume. 

Artistul invitat pe scenă de Coldplay a emoţionat întreg publicul

Recordul a fost marcat cu o surpriză. Pe acordurile şi versurile piesei emoţionante „Fix You’’, pe scenă a venit şi actorul Michael J Fox. Legenda de la Hollywood se luptă cu boala Parkinson din 1991 şi a cântat alături de solistul Chris Martin la chitară. 

Vezi și

Momentul emoţionant până la lacrimi a fost văzut de cei 220.000 de oameni din public. Printre ei se afla şi actorul din „Misiune Imposibilă’’ Tom Cruise, care a dansat nestingherit alături de admiratorii săi. 

Pe acelaşi subiect

Senzaţie a făcut şi vedeta pop Dua Lipa. Pe ritmurile care au făcut furori pe reţelele sociale, cei 100.000 de fani prezenţi au cântat la unison piesele vedetei. Programul nu a fost unul scurt. Vedeta a cântat 15 cântece aflate în top 40. 

La Glastonbury, visele devin realitate. Dua Lipa le-a mărturisit fanilor că şi-a dorit toată cariera să cânte pe cea mai mare scenă de la festival. A 

Showul s-a încheiat cu un spectaculos foc de artificii, însă petrecerea a continuat până în zori. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei
Cum se termină diseară meciul România - Olanda?
Observator » Entertainment » Artistul-surpriză invitat de trupa Coldplay pe scena festivalului Glastonbury din Marea Britanie